Best Free Image & Collage Editor

June 8

Best Free Image & Collage Editor


De bästa gratis bild och collage redaktörer har en kombination av kraftfulla funktioner och användarvänlighet. Bildredigeringsprogram bygger på förmågan att utföra enkla funktioner, såsom minskning av röda ögon, beskärning, belysning skuggning och effekter, medan collage redaktörer bygger på enkelhet i användning med möjlighet att skräddarsy alternativ.

Picture2Life

Picture2Life är en online bildredigerare som har anslutningsmöjligheter och tillgång till bilder som du kan ha på nätet redan. Du kan ansluta via Flickr, Photobucket, MySpace, Facebook och Blogger, och ta bilder du har värd på nätet och redigera dem utan att behöva ladda upp bilder från din hårddisk. Det gör redigering i farten en bris, och dess funktioner är tillräckligt bra för att täcka grunderna i redigering - minskning av röda ögon, beskärning, belysning och skuggning. Det mest praktiska inslag i Picture2Life är att det finns ingen mjukvara att ladda ner.

Salvia Ljus Editor

Sage Ljus Editor är också en enkel att använda editor som kan användas utan att behöva lära ett helt nytt program från scratch. Dess bästa funktionerna är att det är intuitivt och kan serva de flesta av dina redigering behov. För mer avancerad redigering, uppgradera till Plus-versionen. En nedladdning krävs samt installation på din dator för att använda Sage Ljus Editor.

Picture Collage Maker

Picture Collage Maker styrka är dess enkelhet. Här finns möjligheten att skapa ett collage i tre enkla steg. Dess lättanvända funktioner tilltalar yngre användare och användare som inte vill ta sig tid att läsa manualer eller lära sig ett nytt program. Användningen av mallar och pre-skapade bakgrunder är också en fördel för enkel collage skapelse.

Photoplus SE

Photo SE är gratis redigeringsversion av Photoplus, som har ett gott rykte för att vara en all-around fotoredigerare. Den största fördelen med Photo SE är dess överflöd av fotoredigeringsfunktioner, tillsammans med integrerade guider som förklarar och lär användare hur man utför en åtgärd. Det är ett lärande verktyg för början bildredaktörer och kan hjälpa användarna att bli mer bekväm med komplicerade operationer. Dessutom, eftersom Photo används i stor utsträckning, det är en gemenskap av stöd som finns för denna produkt.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com