Så här migrerar Lotus Notes-filer till Microsoft Outlook

April 22

Om du planerar att byta från Lotus Notes till Microsoft Outlook kan du synkronisera dina meddelanden, kontakter och kalendrar med hjälp av Outlook Connector. Detta kommer att säkerställa att du har tillgång till dina gamla Notes meddelanden, uppgifter och andra viktiga data. Microsofts Outlook Connector är den enda in-house verktyg för att synkronisera en sekundär e-postklient (som Lotus Notes) med Outlook. Du behöver inte söka på webben och köpa programvara från tredje part för att utföra denna uppgift. Outlook Connector är ett gratis verktyg.

Instruktioner

1 Starta din webbläsare. Gå till Microsofts webbplats (se Resurser) för att ladda ner "Outlook 2003/2002 Add-in. Anteckningar Connector"

2 Klicka på "Download" och välj "Kör". Detta kommer att inleda en guide som guidar dig genom installationsprocessen. Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra installationen.

3 Starta Microsoft Outlook e-postklient från menyn "Start". Du hittar den under "Microsoft Office" -mappen och "Alla program."

4 Klicka på "Verktyg". Klicka på "Kontoinställningar". Välj den fliken som säger "e-post."

5 Klicka på "Ny" -knappen. Välj det alternativ som säger "Övrigt".

6 Välj "Microsoft Office Outlook Connector för IBM Lotus Notes Domino" alternativet.

7 Klicka på "Nästa" -knappen. Vänta tills Outlook e-postklient stängs och startas om. Detta kommer att initiera synkroniseringsprocessen och överföra dina Lotus Notes-filer till Microsoft Outlook.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com