Hur man byter en Lucka

May 18

Hur man byter en Lucka


Många människor tycker om att ta itu med hem reparationer själva. Det kan spara pengar och ge dig en känsla av stolthet i ditt arbete. Det finns många saker som du kan göra för att behålla ditt hem utan hjälp utifrån, oavsett om det är att uppdatera fixturer eller byte avsluta arbetet. Om du behöver uppdatera dina skjutbara fönster eller ersätta dem på grund av sprickor eller läckor, behöver du inte att anlita en entreprenör att göra det åt dig.

Instruktioner

1 Mät din nuvarande skjutfönster. Du måste känna till fönstrets dimensioner för att erhålla en ersättare. Öppna fönstret och ta bort skärmen. Mät från jamb att jamb på toppen, botten och mitten av fönstret. Om de tre mätningarna är olika, använd det minsta måttet, sedan subtrahera ¼ tum. Detta är din breddmått. Mät höjden från toppen till botten av glaset. Mäta vänster sida, i mitten och till höger för noggrannhet. Som med bredden, om det finns en skillnad, använda det minsta måttet. Subtrahera ¼ tums att få höjd.

2 Köp ett nytt fönster. Du kan vara intresserad av att uppgradera till högeffektiva skjutbara fönster, eller du kanske bara vill ersätta en trasig en. Ta dina mått med dig så att du kan få rätt storlek.

3 Bestäm om du ska byta ut hela ramen eller bara fönstret. Med ett fönster eller skärp enbart ersättning, kommer du fortfarande använda den befintliga trim och fönsterbrädan. Om detta var en äldre fönster och trim är i dåligt skick, men du vill göra en fullformats ersättning.

4 Ta bort det aktuella fönstret. Börja med att ta bort skärmen. Om du gör en fullformats ersättning, ta interiör och exteriör trim. Ta bort eventuella skruvar eller gångjärn som håller fönstret på plats. Dra fönstret ut. Om du gör en fullformats ersättning, ta bort ramen. Du kan behöva använda en tigersåg att klippa naglar som håller ramen på plats.

5 Bygg en ram för den nya skjutfönstret om du gör en fullformats ersättning. Se till att fönstret kommer att passa in i den nya ramen och att den nya ramen kommer att passa i den klyfta. Se till att de nya reglarna är fyrkantiga och lod. Använder utfyllnadsremsor, om det behövs, för att se till att den passar ordentligt.

6 Tillämpa caulk till omkretsen av fönsterramen. Sätt i den nya skjutfönster och använda en liten spik för att hålla fönstret på plats. Använd en nivå för att säkerställa att fönstret är rätt placerad. Shims kan vara nödvändigt att hjälpa placera den. När du är säker på skjutfönstret är nivå, spik eller skruv på plats från utsidan.

Tips

  • Lägga till extra isolering runt fönstret kan bidra till att förhindra drag.
  • De flesta fönster kommer med installationsinstruktioner.
  • I en del fall är tillstånd som behövs för att ersätta ett fönster.
  • Elverktyg bör användas försiktigt.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com