Adobe Photoshop-Uppgraderingskrav

September 26

Adobe Photoshop är ett kraftfullt designprogram. Det kommer inte som en del av Creative Suite bunt av programvara som erbjuds av Adobe. Den senaste utgåvan av denna programvara är Adobe CS5 och dem som vill uppgradera från den tidigare versionen måste uppfylla kraven systemminimi för att köra det aktuella programmet. Det kan köras på både Windows och Mac-datorer, kraven för varje är något annorlunda.

gemensamma krav

Adobe Photoshop finns på både Mac och Windows-datorer. För att uppgradera till den senaste versionen båda operativsystemen måste ha en mängd olika funktioner. De måste ha en DVD-ROM-enhet för installationsskivorna för att köra, liksom bredbandsanslutning för den inbyggda online-tjänster som erbjuds. För att kunna spela och utnyttja de multimediafunktioner i den nya Photoshop, båda typer av datorer behöver QuickTime 7.2 eller senare. Den minsta bildskärmen är 1024 x 768 megapixlar med åtminstone en 16-bitars grafikkort. RAM (Random Access Memory) som krävs av båda systemen för att köra Photoshop är 512MB men det rekommenderas att ha åtminstone 2 GB.

Windows-datorer

För människor som vill uppgradera sin version av Photoshop använder en Windows-dator, måste de ha en 1,8 GHz-processor eller snabbare. Det måste finnas minst 1 GB ledigt hårddiskutrymme under installationen med extra utrymme för några extra funktioner du vill installera. Hårddisken kan inte vara en extern hårddisk, flash-enheter kommer inte att fungera. De versioner av Windows som är kompatibla med den senaste versionen av Photoshop är: Windows XP (Service Pack 2 eller 3) eller Windows Vista (Service Pack 1). Windows 7 kommer den senaste versionen av Windows också vara kompatibel med den här versionen av Adobe Photoshop.

Mac-datorer

För personer som använder en Mac-dator är en Intel-processor krävs för att uppgradera till den senaste versionen av Adobe Photoshop. Du måste ha åtminstone 2 GB hårddiskutrymme, vilket möjliggör ytterligare tjänster som du vill installera. Hårddisken måste vara intern och inte en flash-enhet. Mac OS X 10.5.8 och senare är förenlig med den nya uppgraderingen och Mac OS X Snow Leopard 10,6; den nyaste Mac operativsystemet stöder även Adobe Photoshop CS5.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com