Hur man skapar en CSR för SSL

February 3

Hur man skapar en CSR för SSL


Företag idag måste se till att de är försiktiga när de tillhandahåller information via Internet. Med hackare har förmågan att fånga upp vad som är känt som "paket" som innehåller de data som överförs fram och tillbaka från servern till klientdatorn, SSL är avgörande för att säkra information. SSL står för Secure Socket Layer, vilket bidrar till att skydda data genom att tillhandahålla en uppsättning av två nycklar för kryptering och dekryptering. För att få ett SSL-certifikat måste du skapa en CSR, som är en Certificate Signing Request som samlar in data från din webbserver och webbplatsen som du vill ha SSL gjort.

Instruktioner

1 Logga in på din webbserver. Klicka på "Start> Administrationsverktyg" och välj sedan "Internet Information Services (IIS)." Detta kommer att öppna MMC snap-in för IIS. Dubbelklicka på "Servernamn" för att utöka din lista. Här kommer du att se tre kategorier "programpool, hemsidor och webbtjänsttillägg."

2 Expandera rubriken webbplatser och du bör se din webbplats namn i listan. Högerklicka på "Website" och välj "Egenskaper". När rutan egenskaper kommer upp, klicka på "Directory säkerhet" -fliken högst upp. Du kommer att se tre sektioner på fönstret mot botten, klicka på "servercertifikat."

3 Webbservern certifikat Guiden startar, klicka på "Nästa". På denna sida, välj "Skapa nytt certifikat" och klicka på "Nästa". På nästa skärm kan du se två frågor, "Förbered begäran nu och skicka det senare" eller "Förbered begäran nu och skicka den till en online certifieringsmyndigheten." Välj "Förbered begäran nu och skicka det senare" och klicka på "Nästa".

4 Skriv en "Namn" för certifikatet och se till att namnet är lätt att komma ihåg. Välj också din "Encryption bithastighet;" Ju högre bithastighet desto mer kryptering du kommer att ha, men det kommer också att bromsa utvecklingen av webbplatsen samt.

5 Skriv in ditt "Organizational namn" och "organisationsenhet." Vanligtvis kommer mata in "Bolagets firma" och "Department" i dessa områden och klicka på "Nästa". Fyll i informationen för webbplatsens "Common namn;" till exempel, om din webbplats är www.thisismysite.com, då du kommer att skriva in "www.thisismysite.com" i detta fält. Oavsett vad du anger i detta fält kommer att vara den enda URL som CSR kommer att genereras. Om du vill ange en ny webbadress, måste du begära en ny CSR och köpa en annan SSL-certifikat.

6 Skriv in din "Land, stat och City" på nästa skärm och klicka på "Nästa". Skriv in ett "namn" för textfilen som kommer att få din genererade CSR och klicka på "Nästa". Gå igenom all din information visas och om allt är korrekt, klicka på "Nästa". CSR generationen Guiden spara informationen till det filnamn du angav. Skicka in CSR till platsen du köper SSL från för att få din SSL-certifikat.

Tips

  • Kom ihåg att när du väljer en SSL, inte basera ditt beslut på kostnad, ibland billigare betyder inte alltid bättre.
  • Se till att skriva dina webbsidor adress i precis som du vill ha det. Om folk besöker din webbplats genom att skriva "www.example.com", se till att du inkluderar "www." och ".com", annars kommer det inte att fungera för den specifika namn.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com