Hur konvertera M4R till MP3 på iTunes

September 9

Hur konvertera M4R till MP3 på iTunes


M4R filer ringsignal ljudfiler för Apple iPhone. Även iTunes använder ".m4r" förlängning för att markera en M4R som ringsignal, audiodata som finns i M4R filen finns i M4A format. Om din mobiltelefon stöder bara ringsignaler i MP3-format, eller om du vill redigera en M4R fil i en MP3-ljud redigeringsprogram, döpa om M4R filen till en M4A, importera den till iTunes, använd sedan iTunes inbyggda MP3-kodare att konvertera M4A till en MP3.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" -menyn och sedan på "Dator". Navigera till den mapp som innehåller M4R fil du vill konvertera till MP3. Högerklicka på M4R filen och välj "Egenskaper".

2 Klicka i textrutan som innehåller filnamnet längst upp på "Egenskaper" fönstret. Byt ut ".m4r" förlängning med ".m4a". Klicka på "OK"; när Windows talar om att "filen kan bli oanvändbara," klick "Ja."

3 Starta iTunes. Tryck på "Ctrl" och "O" samtidigt, sedan navigera till M4A filen i fönstret som öppnas. Dubbelklicka på M4A att lägga till den i iTunes-biblioteket.

4 Öppna menyn iTunes "Redigera", klicka sedan på "Inställningar". Välj fliken "Allmänt" och klicka på knappen "Import Settings". Välj "MP3 Encoder" från menyn "Importera med", välj sedan "God kvalitet", "hög kvalitet" eller "Högsta kvalitet" från "Inställningar" i rullgardinsmenyn. Klicka på "OK" och sedan "OK" igen.

5 Högerklicka på M4A filen i iTunes-biblioteket. Välj "Skapa MP3-version" för att slutföra processen att omvandla M4R filen till en MP3.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com