Hur man använder SBS 2003 POP3 Mail

April 7

Använd Windows Small Business Server (SBS) 2003 installerat på din Windows-dator för att ansluta till och hantera flera anslutna datorer i hemmet eller på kontoret. Ställ in alternativ Internetuppkoppling för SBS 2003-servern med hjälp av e-post och Internet-anslutning funktionen Konfigurera guiden. Med hjälp av den här guiden kan du ställa in den server som ska användas med POP3, som är en anslutningsprotokoll för att ta emot e-post.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" -knappen från skrivbordet och klicka sedan på "Server Management" alternativ. Välj "Internet och e-post" alternativ från fönstret som visas.

2 Klicka på "Anslut till Internet" alternativet. Konfigurera Guiden E-post och Internet-anslutning dialogrutan visas.

3 Välj "bredband" och klicka sedan på "Nästa" -knappen. Välj alternativet anslutning från "Servern använder" rullgardinsmenyn, klicka sedan på "Nästa" -knappen.

4 Fortsätt att klicka på knappen "Nästa" tills du når "Server Configuration" sida. Klicka på "Skicka" och klicka sedan på "Nästa" knappen igen.

5 Välj någon av de webbtjänster som du vill ansluta din server med från "Web Services Configuration" sida, klicka sedan på "Nästa" -knappen.

6 Klicka på "Skapa en ny webbservercertifikat" och sedan ange din webbserver namn i "Web servernamnet" rutan. Klicka på "Nästa" -knappen.

7 Välj "Aktivera Internet-e" alternativet, klicka sedan på "Nästa" -knappen. Klicka på "Framåt all e-post till e-postservern på din ISP" och ange sedan e-postservern i "E-postserver" låda. Klicka på "Nästa" -knappen.

8 Klicka på rutan bredvid "Använd Microsoft Connector för POP3-postlådor" alternativet. Klicka på "Använd Exchange" alternativet. Välj "E-post levereras direkt till min server" och klicka på "Nästa" -knappen.

9 Ange din e-domännamn i "E-post domännamnet" rutan och klicka på "Nästa" -knappen. Klicka på "Lägg till" -knappen i "POP3 brevlåda konton" sida.

10 Ange POP3 serverinformation i "POP3 brevlåda" i dialogrutan och klicka sedan på "OK" -knappen. Klicka på "Nästa" -knappen.

11 Välj "Ändra inte schemat jag har" och klicka på "Nästa" -knappen två gånger. Klicka på "Finish" för att konfigurera POP3 e-post.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com