Så här ändrar Time Warner Cable Wireless

June 15

Så här ändrar Time Warner Cable Wireless


Time Warner Cable ger Internet till mer än 9 miljoner hushåll i USA, av vilka många har tillgång till Internet via en trådlös anslutning. Trådlösa modem fungerar genom att sända Internet signal om luften så att den kan tas emot och används av flera datorer på olika platser inne i ett hem. Byte från Time Warner standardkabel Internet trådlöst är en enkel sak så länge du har den nödvändiga utrustningen.

Instruktioner

1 Se till att alla dina hemdatorer kan ansluta till Internet via en trådlös anslutning. Stationära datorer placerade nära till modemet kan anslutas med en kabel och inte behöver ansluta till Internet trådlöst, men andra datorer måste vara utrustad med ett trådlöst nätverkskort eller har en extern trådlös adapter.

2 Kontrollera datorns specifikationer för att ta reda på om ditt system har ett trådlöst nätverkskort inbyggt. Detta kan göras i Windows genom att klicka på "Start" -menyn, välja "Kontrollpanelen" välja "Nätverk och Internet", "Nätverks- och delnings" och "Nätverksanslutningar". På en Apple-dator, klicka på ikonen äpple i övre vänstra hörnet, välj "Om den här datorn" och klicka på "Mer info".

3 Köpa en extern trådlös adapter för alla datorer som behöver ansluta till Internet men inte har ett trådlöst nätverkskort och är alltför långt från modemet att ansluta via tråd.

4 Gå till "Kontakta oss" sida av Time Warner webbplats (se Resurser).

5 Ange ditt postnummer och klicka på "Go".

6 Ring kundtjänstnummer som anges under "för nya tjänster eller att överföra tjänster."

7 Be att ändra kabel Internet trådlös. Kundtjänst kommer att informera dig om eventuella avgifter och ställa in en tid för en kabel-tekniker för att komma till ditt hem och ställa in det trådlösa nätverket.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com