Hur till Aktivera Microsoft Office 2007

August 28

Microsoft har utformat aktiveringsförfaranden i Microsoft Office 2007 för att stoppa olaglig kopiering. Aktivering verifierar att den installerade Office-program använde en äkta produktnyckel. Ägaren av produkten kan installera programvaran till två eller tre datorer, beroende på vilken typ av sviten. Aktivering sker oftast under installationen. Om kringgås under installationen, uppmanar programmet användaren att aktivera 20 gånger. Att misslyckas med att aktivera orsakar programvaran för att köra i läget Nedsatt funktionalitet.

Instruktioner

1 Sätt i skivan i datorns CD-enhet. Datorn kommer att känna igen skivan i cd-enheten.

2 Ange 25-siffriga produktnyckeln när du uppmanas under installationsprocessen. Detta börjar aktiveringsprocessen.

3 Klicka antingen "Aktivera via Internet" eller "Aktivera genom att använda telefonen." Du måste ha en aktiv, aktiverad Internetanslutning för att välja "Aktivera via Internet." Efter att ha valt "Aktivera med hjälp av telefon," använda listrutorna för att ange läget för datorn och person. Leta upp installations ID, som är på bildskärmen. Ring Activation Center. Ange bekräftelse ID; företrädaren kommer vidarebefordra nummer under telefonsamtal. Klicka på "Enter".

4 Följ anvisningarna på skärmen för att slutföra installationen.

Tips

  • Om aktivering efter installationen, hitta produktnyckel, skriv in den när du uppmanas på öppna program och välja att aktivera via Internet eller telefon.
  • Om du inte har aktiverat den 20: e gången för att öppna programmet, klicka på "Aktivera produkt" på Hjälp-menyn i Office.
  • Vid uppdatering av programvara, Microsoft uppmanar användare att skanna programvara för en giltig produktnyckel i en liknande process som kallas validering. Processen är inte aktivera programvara; mjukvaru ägare måste bara aktivera programmet en gång per installation.
  • Om programvaran misslyckades aktivering av någon anledning kallar Activation Center för att lösa problemet.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com