Lista över PDF Software

January 1

I en värld av datorer, PDF, eller Portable Document fil, blir allt populärare. PDF-format bevarar ett dokuments ursprungliga formatering, text och bilder, så att vem som helst kan visa dokumentet med PDF-visning program. Det finns flera typer av programvara som finns tillgänglig för att visa PDF-filer, och flera PDF-läsare också möjliggör mer utökad PDF redigering och skapar förmågor.

Adobe läsare

Betraktas som en branschstandard för PDF-filer, Adobe Reader freeware används i stor utsträckning på varje datorplattform. En produkt av bild företaget Adobe tillåter Adobe Reader användare att visa, söka och skriva ut PDF-filer av något slag. Användare som koppla ihop Adobe Reader med en köpt version av Adobe Acrobat har förlängt PDF funktionalitet, inklusive möjligheten att skapa former som läsare digitalt kan fylla i och skicka via e-post, till ett samarbete funktion möjliggör interaktion inom ett dokument och förmågan att skapa en PDF med alla handlingar som gör det möjligt för utskrift.

Foxit Reader

En förenklad fri PDF-läsare för Windows, ger Foxit Reader funktionalitet och enkelhet. Många av funktionerna i Foxit Reader är samma som andra PDF-tittare. Enligt FoxitSoftware.com kan användarna öppna, visa, kopiera och skriva ut delar från en viss PDF-dokument kompatibel med PDF standard 1,7. Men Foxit Reader kan också kommentera och redigera i en PDF-fil. Användare kan lägga till kommentarer, rita grafik, markera information och göra anteckningar i PDF själv och sedan spara kommentarerna med PDF. Foxit Software gör även andra PDF-program som tillåter för att skapa former, redigera PDF-filer och slå samman dokument, alla tillgängliga för köp.

Skumma

Skim är en förenklad version av en PDF-läsare för Mac OSX. Detta freeware har normal PDF-läsare kapacitet, inklusive möjligheten att läsa, skriva ut och beskära PDF-filer. Men Skim s utökade funktioner visas i de olika alternativ som finns för anteckning. Användare kan markera PDF med valbar text och lägga till textrutor för att ta personliga anteckningar på dokumentet. En mängd olika ritverktyg finns också, vilket möjliggör mer annotering och pålägg kapacitet. Användare kan också få ögonblicksbilder av text med inbyggda kortkommandon, och en alternativ helskärmsläge finns så att användarna kan läsa ett dokument utan distraktioner från en dators skrivbord.

Google Dokument

För en annan typ av PDF programvara, är Google Dokument tillgängliga. Denna programvara, en produkt av företaget som skapade Gmail och sökmotorn Google, är tillgänglig för alla med ett Google-konto. Användare kan använda Google Dokument för att spara och visa PDF-filer på nätet, utan att någonsin behöva ladda ned PDF-filen till sin egen dator. Medan PDF anteckning och redigeringsmöjligheter är ytterst begränsade i Google Dokument, dess HTML-rendering av PDF-dokument eliminerar behovet av en separat program för att ladda ner på din egen dator.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com