Hur man Låt kund skriva på ett formulär med en digital stämpel i Livecycle

August 21

Hur man Låt kund skriva på ett formulär med en digital stämpel i Livecycle


Adobe Livecycle Reader Extensions ES2 kan du aktivera interaktiva funktioner i nätet Adobe PDF-formulär. En digital identitet stämpel låter kunder signera på PDF-blanketter och kan användas i stället för en digital signatur. Den innehåller information mottagaren identitet, såsom namn, titel, organisation och e-postadress. De digitala stämplar blir en del av innehållet formen och sparas i Acrobat PDF-format format för att låta kunderna återanvända den under kommande sign-off procedurer.

Instruktioner

1 Leta upp och klicka på den PDF-fil som innehåller Adobe Livecycle formulär.

2 Klicka på "Kommentarer" på navigeringsfältet i formuläret och "digitala identitet stämplar" rutan för att låta kunden signera med en digital stämpel.

3 Välj din digitala stämpel från "digitala identitet stämplar" låda.

4 Klicka var som helst i dokumentfönstret för att tillämpa den digitala stämpel till formuläret för att signera utan att använda en digital signatur.

5 Klicka på "Godkänn" -knappen i formuläret meddelandefältet i "Skicka till nästa godkännare" i dialogrutan fönster för att låta nästa person signera på blanketten med hjälp av godkännande digital stämpel.

6 Skriv in e-postadressen för den begärande godkännare i "Till" rutan. Lägg till adresser för andra mottagare, om det behövs, och klicka på knappen "Skicka".

Tips

  • inställningar användningsrättigheter måste vara aktiverat i Adobe Reader för att använda signera funktionalitet på Adobe Livecycle formen.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com