Hur man använder Microsoft OneNote att organisera skolarbetet

August 18

Den tid då du var tvungen att bära flera spiral datorer till alla dina klasser närmar sig sitt slut eftersom fler elever få bärbara datorer till skolan. OneNote är ett användbart program för student laptop-toting eftersom det hjälper sammanställa information av olika klasser på ett ställe. Anmärkningar är lätta att hitta och organisera, och du kan säkerhetskopiera dem till säkerhet.

Instruktioner

1 Ladda ner en skola anteckningsbok mall från Microsoft.com. Denna mall kommer med förskoleklass och projektsidor redan på plats.

2 Redigera namnen på klass- och projekt notebook sidor så att de passar din klass schema. Dubbelklicka på deras flikar och ange nya namn. Skapa nya sidor genom att klicka på fliken längst till höger på din bärbara dator som har en stjärna på den.

3 Håll en att göra-lista på sidan "att göra". Sätt kryssrutor bredvid uppgifter genom att klicka på dem på fliken "Hem" i "Tags" grupp. Klicka kryssrutorna för att ange när du har slutfört en uppgift.

4 Anteckna för varje klass med hjälp av klass avsnitt i den bärbara datorn. Förbättra dina anteckningar genom att lägga till bilder, länkar, bifogade filer, ljudinspelningar och videoinspelningar. Du behöver en mikrofon eller videokamera för inspelningarna.

5 Lägg till tabeller och diagram till dina anteckningar. Använd "Tab" på tangentbordet i mitten av en linje för att göra en omedelbar tabell. Gör diagram genom att gå alternativ på fliken "Draw".

6 Markera klass anteckningar genom att placera "taggar" på dem. Hitta taggar på fliken "Hem" i "Tags" grupp. Exempel på taggar är "Viktigt", "Definition" och "Fråga". Att granska ett sammandrag av dina anteckningar, klicka på "Visa" -fliken och klicka på "Visa alla taggade Notes."

7 Dela dina anteckningar med klasskamrater genom att klicka på "Share" -fliken och antingen e-posta den öppna sidan eller skicka den till Internet. Följ instruktionerna på skärmen för online-delning. Du kommer att behöva Outlook eller Windows Live e-post inrättas för e-post ska fungera.

8 Hitta information var som helst i den bärbara datorn genom att ange en term i "Sök" rutan i övre högra hörnet av den bärbara datorn.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com