Lägga till Twitter till MySpace och Facebook

March 18

Twitter är ett globalt mikrobloggtjänst med miljontals deltagare skicka tweets, eller meddelanden på 140 tecken eller mindre. Om du använder Twitter, kan du integrera den med sociala nätverkstjänster MySpace och Facebook, eller båda, och göra samtidiga uppdateringar i de olika tjänsterna.

Instruktioner

Mitt utrymme

1 Gå till MySpace synkroniseringssidan (se Resources). På denna sida kan du lägga till Twitter uppdateringar MySpace. Du kan också använda den här sidan för att synkronisera MySpace med din mobiltelefon.

2 Klicka på orange "Synkronisera nu" -knappen i det övre högra sidan. Om du inte är inloggad på MySpace, kommer du att uppmanas att göra det. Ange din e-postadress och lösenord i det blå "Logga in" rutan på höger sida av skärmen och klicka på "Logga in" -knappen.

3 Klicka på länken blå "synkroniseras" visas bredvid Twitter på "Sync till andra tjänster" sida. Denna sida kommer också att visa dig vilka tjänster din MySpace-konto är länkat till.

4 Logga in på Twitter när du uppmanas att ange ditt Twitter användarnamn och lösenord och klicka på den blå knappen "Tillåt". Om du redan är inloggad på Twitter, klicka på den blå "Tillåt" för att ge MySpace tillgång till ditt Twitter-konto. När godkänts, kommer du att skickas tillbaka till MySpace.

5 Redigera dina MySpace och Twitter alternativ för synkronisering. Dessa alternativ inkluderar tillåter Twitter för att skicka till MySpace och vice versa. Klicka eller avmarkerar, att kryssrutorna ändra behörigheter och klicka på silver "Confirm".

facebook

6 Gå till Twitter hemsida (se Resurser). Logga in på ditt Twitter-konto genom att ange ditt användarnamn och lösenord i listrutan längst upp till höger på skärmen.

7 Rulla ner till botten av din Twitter instrumentpanelen och klicka på länken "godsaker" i sidfoten. Detta kommer att ta dig till godbitar sidan med två tillgängliga alternativ, widgets och knappar.

8 Klicka på länken "Widgets" att gå in i "Välj din widget" sida. Välj "Facebook" och klicka på länken "Facebook Application".

9 Välj "Install Twitter Facebook" -knappen. Detta tar dig till Facebook. Om du inte har loggat in, gör det, och klicka på "Tillåt" för att ge Twitter ansökan tillgång till ditt Facebook-konto. Då kommer du till en anslutning sidan.

10 Klicka på den blå "Tillåt" för att ansluta din Twitter och Facebook-konton. Om du gör det kommer du till din Twitter Programsida på Facebook, där du kommer att se dina anslutna konton och bekräftelse av anslutning.

Tips

  • MySpace, Facebook och Twitter kan alla synkroniseras till din mobiltelefon också.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com