Hur man använder Axim X10 som en telefon

July 7

Axim X10 är en liten, handburen, bärbar uppgifter assistent från Dell. Det körs på operativsystemet Windows Mobile. Några av de funktioner inkluderar en inbyggd mikrofon, en extern högtalare och möjlighet att ansluta till trådlöst Internet nätverk. Genom att använda alla tre av dessa funktioner samt en av ett par olika delar av Windows Mobile, kan du använda din handdator som en telefon för att ringa över Internet.

Instruktioner

1 Använd Google Voice. Google Voice är ett program från Google som är tillgänglig för gratis på en mängd olika plattformar, inklusive den version av Windows Mobile som körs på din Axim X10. Google Voice kan du ringa och ta emot röstmeddelanden över din mobila enhet trådlöst internet. Människor kan också ringa dig med hjälp av ett antal tillhandahålls av Google Voice när du registrerar dig för ditt konto.

2 Använda Gizmo5. Liknande koncept som Google Voice, Gizmo5 kan du ringa och ta emot samtal via din Axim X10 trådlösa Internet-anslutning. Du kan ringa till användare kör Gizmo5 program på datorn, andra mobila enheter samt mobiltelefoner och telefon mark linjer. Kostnaden per samtal beror på var du ringer ifrån och vart du ringer till.

3 Använd IM + Talk. IM + Talk, som i januari 2011 kostar $ 19.95 för den fullständiga versionen av programvaran. IM + Talk fungerar tillsammans med Skype, så att du kan använda din Axim X10 att ringa användare av Skype-tjänsten, förutom vanliga telefoner. Som med Gizmo5, IM + Talk fungerar på en pay-per-call basis, med den exakta mängden pengar du kommer att debiteras beroende på vem du ringer, hur länge du ringer och den plats du befinner dig i.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com