Hur man hittar en Song namn genom att skriva in låttexter på Google

November 29

Kanske det enda mer irriterande än att ha slumpmässiga låttexter fastnat i huvudet inte att kunna komma ihåg vad låten heter. Samtidigt lösa detta problem används för att kräva spendera timmar lyssna på radio och hoppas låten skulle komma på och DJ skulle meddela sitt namn, i dag, tack vare Internet, du kan lösa problemet på några sekunder med en enkel Google-sökning .

Instruktioner

1 Gå till Googles hemsida skriver sångtexter i sökfältet och klicka på "Google-sökning." Förslagslådan kan slutföra texterna för dig innan du är klar att skriva dem. Använd texter unika för låten; skriva in "En människans broderskap" kommer att få många olika resultat, men att skriva i "Man kan säga att jag är en drömmare / Men jag är inte den enda / Jag hoppas en dag du ansluta sig till oss / och världen kommer leva som en "är säker på att återvända John Lennons" Imagine ".

2 Skanna resultaten. Låtnamn och artist kommer vanligtvis att vara på toppen av sökresultaten. Om inte, rulla ned mer eller skriva in flera texter från låten.

3 Klicka på en av länkarna terar låttitel och artistnamn att antingen få mer information om låten eller, om det är en video webbplats, se den artisten utför låten; Detta gör att du kan bekräfta att du har hittat den låt du söker efter. Om länken inte gäller din låt, klicka på webbläsarens "Bakåt" -knappen och försök antingen en annan länk eller en annan uppsättning av texter.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com