Hur man väljer en dator Tower

October 31

Hur man väljer en dator Tower


Datorer finns i en mängd olika storlekar, från stationära datorer till minis till torn. Fallet innehåller allt som gör datorn vad det är. Mus, tangentbord och skrivare är inte hjärtat av datorn. Att välja en dator låda baseras på det tillgängliga utrymmet där du vill hålla din dator och det utrymme du behöver i ditt fall.

Instruktioner

1 Titta på din personliga arbetsyta och mäta för att se hur mycket utrymme du har. Torn varierar i höjd och djup och ibland i bredd. Se till att området du funderar inte är för varmt eller trångt att förhindra tornet från att bli sparkade runt.

2 Tänk på vad du vill göra med din dator. Om du bara vill ha en grundläggande dator med ett inbyggt grafikkort och ljudkort på ditt moderkort, kommer du förmodligen inte behöver en hel del utrymme. Om du vill lägga till i en hel del hårddiskar och kort kommer du behöver mer utrymme. Du måste också överväga hur mycket utrymme ditt moderkort tar upp eftersom vissa moderkort är betydligt längre än andra ..

3 Bestäm hur bärbar du vill att datorn ska vara. Ett större fall kommer att bli svårare att flytta. En större fall kommer också begränsa där du permanent kan flytta din dator.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com