PC GIF Repair

June 3

GIF, eller Graphic Interchange Format, är ett format för grafiska bitmappar som ofta används för Internetbaserad animering och grafik. Ibland kan kompressions kodning av en GIF bli instabil, vilket gör den oanvändbar. Om en GIF-fil blir skadad och du kan inte visa eller öppna den, inte kasta det i papperskorgen. Det finns många program som har utformats för att fixa dina GIF-filer med minimal ansträngning. Rätt programvara, och några minuter av din tid, kan reparera en skadad GIF-fil.

Instruktioner

Data Doctor s digitala bilder Recovery Software

1 Ladda ner och installera Data Doctor s digitala bilder Recovery Software.

2 Open Data Doctor digitala bilder Recovery Software och välj den enhet som innehåller skadade GIF-filer från användargränssnittet i programmet.

3 Klicka på högerpilen på programmets skärmen för att påbörja reparationsprocessen. Följa förloppet indikator för att bestämma när processen har avslutats.

4 Klicka på "Öppna objektets mapp" för att visa de reparerade GIF-filer. Klicka på vänster piltangent och ange en enhet för programmet att söka om du vill reparera GIF-filer på en annan plats.

PixRecovery

5 Ladda ner och installera PixRecovery.

6 Dubbelklicka på ikonen PixRecovery för att öppna programmet.

7 Klicka på "File" och bläddra hårddisken för att välja GIF fil du vill återställa.

8 Klicka på "Återskapa" -knappen på programmets användargränssnitt för att starta återställningsprocessen.

Stellar Phoenix Photo Recovery

9 Ladda ner och installera Stellar Phoenix Photo Recovery och öppna programmet.

10 Kontrollera enheter och mappar på den vänstra delen av användargränssnittet för programmet att söka efter skadade GIF-filer.

11 Klicka på "Återskapa" -knappen för att påbörja GIF återställningsprocessen. Visa GIF-filer i deras ursprungliga destination för kontroll av att reparationen genomfördes.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com