Hur berätta om någon Flaggning din Craigslist annons?

June 30

Lär dig att berätta om någon flaggning din Craigslist annons om du plötsligt slutar att ta emot annonssvar. När någon "flaggor" din Craigslist annons, Craigslist personal får en anmälan och granskar annonsen för att avgöra om det är lämpligt för webbplatsen. Om Craigslist väljer att ta bort annonsen, gör den det utan att meddela dig om borttagningen. Övervaka annonser du lägger ofta till att de har inte tagits bort.

Instruktioner

1 Logga in på ditt e-postbrevlåda. Leta reda på e-postCraigsList skickade dig när du först publicerade annonsen i fråga och öppna den.

2 Klicka på länken i e-postmeddelandet som skall vidtas för annonsen. Om du ser din annons innan du har det inte flaggats. Om du kommer till en felsida eller en sida som informerar om annonsen har flaggats och kommer att tas bort inom kort, har det uppmärksammats.

3 Repost annonsen så nära hur du ursprungligen skrivit det som möjligt och övervaka annonsen under de följande dagarna för att se om någon flaggor det igen. Om det stannar upp på platsen utan incidenter, den första flaggan var en lyckträff. Om det är snabbt bort från webbplatsen, kontakta Craigslist användarvillkor så att ingen del av annonsen brutit mot webbplatsens villkor som förbjuder annonser som innehåller spam, är felkategoriserad eller på annat sätt bryter mot webbplatsregler.

Tips

  • Det finns inte något sätt att berätta vem flaggor annonsen, bara att det har flaggats.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com