Hur man skriver ut e-post utan rubriker

June 18

Hur man skriver ut e-post utan rubriker


E-postmeddelanden innehåller inte bara meddelanden, utan även rubriker som inkluderar sändare och mottagarens e-postadress, datum och varje Internet-server som bearbetat e-post. Meddelanderubriker tar upp den övre delen av din e-post och störande, särskilt om du bara vill eller behöver se e huvudbudskap. Du kan inte direkt skriva ut ett e-postmeddelande utan rubriker, men det finns en lösning. Du behöver inte en tredje part ansökan eller behöver vidarebefordra e-post till en annan dator eller Internet.

Instruktioner

Med hjälp av ett ordbehandlingsprogram paket / Textredigeraren

1 Öppna e-post du vill skriva ut utan rubriker.

2 Markera huvudbudskapet i din e-post med datorns mus. Klicka på "Redigera" på verktygsfältet i ditt e-postprogram. Klicka på "Kopiera".

3 Öppna datorns ordbehandlingsprogram eller textredigerare. Klicka på "File", "New", "Tomt dokument" om du använder ett ordbehandlingsprogram paket, till ett skapa ett nytt dokument. Klicka på "File", "New" om du använder en textredigerare.

4 Klicka på "Redigera", "Klistra in." Din e-postmeddelande kommer att visas i det nya dokumentet.

5 Klicka på "File", "Skriv ut", "OK" för att skriva ut e-postmeddelandet utan rubriker.

Spara och skriva ut

6 Öppna e-post du vill skriva ut utan rubriker. Klicka på "File", "Spara som". Klicka på nedåtpilen bredvid "Spara i" för att navigera till en katalog för att spara e-postmeddelandet i.

7 Klicka på nedåtpilen bredvid "Spara som". Välj "Text" eller "Rich-text." Ange ett namn på e-post i "Filnamn" rutan. Klicka på "Spara".

8 Öppna datorns ordbehandlingsprogram eller textredigerare. Klicka på "File", "Open". Navigera till den katalog som innehåller e-postmeddelandet du sparade. Dubbelklicka på filens namn för att öppna e-postmeddelandet.

9 Markera e-post: s rubriker med musen. Tryck på "Delete" -tangenten på datorns tangentbord för att ta bort rubrikerna.

10 Klicka på "File", "Skriv ut", "OK" för att skriva ut e-postmeddelandet.

Skriva ut med en skärmbild

11 Öppna e-post du vill skriva ut utan rubriker.

12 Tryck på "Alt" och "Print Scrn" nycklar tillsammans på tangentbordet för att ta en skärmdump av e-postmeddelandet, om du använder Windows.

Om du använder en Mac, tryck på "Apple", "Shift" och "3" nycklar tillsammans för att ta en skärmdump av meddelandet.

13 Öppna datorns grafik manipulation program.

14 Klicka på "File", "New" för att skapa en ny, tom bildfil.

15 Tryck på "Ctrl" och "V" knapparna samtidigt för att klistra in skärmdumpen i den tomma bildfil, om du använder Windows.

Om du använder en Mac, klicka på "Redigera", "Klistra in" för att klistra in skärmdumpen i den tomma bildfil.

16 Markera den övre delen av e-post, meddelanderubriken, med musen. Klicka på "Redigera", "Cut" för att ta bort e-post på rubriker, för både Windows och Mac-system.

17 Klicka på "File", "Skriv ut". Välj den skrivare du vill använda. Klicka på "Print" eller "OK" för att skriva ut e-post.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com