Hur man fixar en Windows Update som misslyckades

May 1

Microsoft tillhandahåller uppdateringar av operativsystemet Windows som fixar buggar och patchar säkerhetshål. Uppdateringarna hämtas i Windows Update och installerat på datorn. Om du av misstag stänga av datorn eller en uppdatering misslyckas, måste du ta bort uppdateringen från kontrollpanelen och installera den på ditt system. Installera en misslyckad uppdatering undviker risken för buggar eller skadade operativsystemfiler som orsakar problem i framtiden.

Instruktioner

1 Klicka på Windows "Start" och välj "Kontrollpanelen." Klicka på "Avinstallera ett program" länken i avsnittet "Program". Klicka på ikonen "Visa installerade uppdateringar." Din lista över Windows uppdateringar display.

2 Klicka uppdateringen som misslyckats och klicka sedan på "Avinstallera" längst upp i fönstret. Klicka på "Ja" för att bekräfta att du vill ta bort uppdateringen. Det tar flera minuter att avinstallera uppdateringen. Starta om datorn efter avlägsnande är klar.

3 Klicka på knappen Windows "Start" igen och skriv "Windows Update" i textrutan Sök. Tryck på "Enter" för att öppna Windows Update.

4 Klicka på länken i den vänstra panelen märkt "Sök efter uppdateringar." Windows Update söker efter den senaste uppdateringen, som innehåller den du just bort.

5 Klicka på "Installera uppdateringar" efter sökningen är klar. Det tar flera minuter att installera den misslyckade uppdateringen. När installationen är klar, måste du starta om datorn.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com