Hur man använder en Dropship webbplats eBay Inventory

July 14

Hur man använder en Dropship webbplats eBay Inventory


En dropship webbplats ger poster för eBay butiker och andra e-handel företag. Dropshipping är en inventering ledningssystem där en säljare inte fysiskt hålla lager i lager på plats, men är en order-filler mellan grossisten och slutkunden. Säljaren annonserar objektet samlar pengar från kunden betalar dropshipper och dropshipper fartyg objektet till kunden. Några nya eBay säljare antar att du använder en dropship webbplats är ett snabbt och enkelt sätt att göra en massa pengar, emellertid är detta inte alltid fallet. Lär potentiella nackdelarna med en hjälp av en dropship webbplats.

Instruktioner

1 Den första frågan är den avgift som tas ut av den dropship webbplats. Många av dessa företag ut registreringsavgifter, bearbetning avgifter eller underhållsavgifter. Som en eBay säljare, kommer du redan att betala eBay avgifter, Paypal avgifter, köpa sjöfart leveranser, och bland övriga kostnader. Behöver du verkligen en annan avgift? Var noga med att kolla in några avgifter förknippade med att använda webbplatsen.

2 Vissa dropship webbplatser fungerar pyramidspel. Nyckeln är att få nya medlemmar att registrera sig under en referenslänk. Det är därför du ser så många annonser för dropship webbplatser - och så mycket "försäljning talk" om att gå med dem. Du kommer att hjälpa någon annan tjäna pengar om du registrerar dig.

3 När du arbetar med en dropship webbplats, kommer du aldrig se, röra, eller hantera produkten. Är det en bra sak? Om det är en teknisk produkt, såsom en elektronisk anordning, hur kan du svara på kundernas frågor om du inte ens har produkten att titta på? Om du säljer kläder, och en kund frågar efter mätningar, hur kan du ge ett exakt svar om du inte har varan framför dig? Se till att den här frågan är täckt om du väljer att använda en dropshipper.

4 eBay är övermättad med många av samma produkter från samma dropship webbplatser. Gå på eBay och gör en sökning för iPod. Titta på hur många har exakt samma foto, beskrivning och pris. Detta beror på att alla dessa säljare arbetar med samma dropship webbplats. Hur kan du eventuellt sticker ut bland hundratals eller tusentals säljare som erbjuder exakt samma produkt? Se till att du förstår den här situationen innan man bestämmer sig för att arbeta med en dropshipper.

5 Marginalen på produkter från dropship webbplatser är låg. Tänk på att dropshipper tar sin klippa, och du kommer att få betala eBay och Paypal avgifter. Det finns inte mycket vinst kvar. Gör matten innan du bestämmer dig för att dropship.

6 Slutligen kan avkastningen bli förvirrande. Du kan inte överleva på eBay för mycket länge utan en rättvis politik för återvändande. Så om kunden vill returnera varan av någon anledning, går det tillbaka till dig eller dropshipper? Du kommer att behöva återbetala kundens pengar från ditt PayPal-konto, så hur gör du få ersättning, och vilka villkor? Du kan förlora pengar. Se till att du förstår dropshipper returpolicy.

7 Se avsnittet Resurser nedan för mer information om droppe avlastare och andra alternativ.

Tips

  • Läs allt det finstilta innan du registrerar dig med en dropship webbplats.
  • Gör matten och förstå din vinst per styck.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com