Hur man skapar grupper i global adresslista Exchange 2003

December 19

Hur man skapar grupper i global adresslista Exchange 2003


Microsoft Exchange Service är ett program för samarbete som ger e-post, kalendrar, kontakter listor och datalagring. I huvudsak gör det en familj eller organisation för att arbeta bort ett program ungefär som ett intranät tjänst. Listan över kontakter tillgängliga för alla användare i nätverket är den globala adresslistan.

Den mest effektiva metoden för att skapa en grupp med Exchange 2003 är genom att bilda en lista i den globala adresslistan. Listan funktionen kan du extrahera användare med särskilda villkor eller kriterier och klassificera de individer i en segregerad lista.

Instruktioner

1 Öppna Exchange System Manager på datorn.

2 Klicka på mappen Mottagare för att expandera den.

3 Högerklicka på "Alla adresslistor," välj "Ny" och sedan "Adresslista" från menyalternativen.

4 Skriv in ett namn för den grupp som du skapar i adresslistan dialogrutan. Till exempel kanske du vill gruppera alla mottagare i staten Washington. Du kan namnge den här gruppen "Washington."

5 Klicka på "Filter Rules" i adresslistan dialogrutan.

6 Gå till "fliken Allmänt" längst upp på skärmen. Identifiera de regler som du vill använda för din grupp. Till exempel utesluta mottagare med en Exchange-postlåda.

7 Navigera till "Storage Tab." Där kan du göra fler val för din grupp. Följ informationen på sidan för att lägga till eller dra ifrån val.

8 Klicka på "fliken Avancerat" för att filtrera din grupp. Till exempel genom att klicka på "Fält" och välj "Användare". Detta identifierar mottagare som är förtecknade i Exchange. Välj "Land" och välj "United States."

9 Flytta till villkorsfältet. Välj "Exakt" och skriv in ditt tillstånd. I exemplet ovan, skulle du skriva "Washington."

10 Klicka på "Sök nu" -knappen för att förhandsgranska din grupp. Om listan ser korrekt, klicka på "OK" och sedan "Finish." Detta kommer att spara dina gruppinställningar.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com