Hur man laddar ner Microsoft Publisher 2003

August 27

Hur man laddar ner Microsoft Publisher 2003


Microsoft Publisher 2003 är inte längre tillgänglig från Microsoft, men kan du lagligt ladda ner det gratis från andra webbplatser. Den populära skrivbordsprogram är fortfarande utbredda, men Microsoft har infört flera nyare versioner, inklusive Microsoft Publisher 2010, som var fortfarande i beta form i början av 2010. Vissa tillverkare tillåter fri distribution av tidiga versioner av sin mjukvara i hopp om att nya användare kommer att hämta äldre versioner och sedan betala för en uppgradering till den senaste versionen.

Instruktioner

1 Hitta Microsoft Publisher 2003 tillgänglig för nedladdning på en webbplats som är allmänt respekterad för sin integritet och rättvisa affärsmetoder. En webbplats att tänka på är download.com, som drivs av den populära teknisk platsen Cnet.com. Genom början av 2010 hade mer än 30.000 exemplar av Microsoft Publisher 2003 laddats ner från webbplatsen utan kostnad.

2 Se till att du laddar ner bara Microsoft Publisher 2003 oavsett var du köper den. Du kan hitta flera webbplatser som erbjuder den programvara med hjälp av en sökmotor på Internet för att söka efter nyckelord "Microsoft Publisher 2003 gratis nedladdning." Men se upp så att vissa oseriösa webbplatser som erbjuder fri programvara kommer också att kombinera virusfyllda spionprogram med giveaway. En gång installerat på datorn spionprogram kan orsaka popup-reklam och andra olägenheter. Det är viktigt att ladda ner från en betrodd webbplats och se till att du har antivirusprogram installerat. Även Microsoft Publisher 2003 bör vara tillgänglig som en enda nedladdning. Var misstänksam mot alla erbjudanden att hämta ytterligare filer under samma session.

3 Navigera till platsen erbjuder gratis nedladdning. Kolla in webbplatsens nedladdnings politik innan du fortsätter. Det bör vara tydliga och övertygande språk som anger att webbplatsen inte erbjuder programvara som innehåller virus, skadliga adware, spyware eller andra potentiellt skadliga komponenter. Om du inte är bekant med området, överväga att göra en säkerhetsprövning. Använd en sökmotor för att ta reda på mer om platsen och dess rykte.

4 Börja hämtningen när du har hittat en plats som du känner dig bekväm. Hitta på länken för den fria Microsoft Publisher 2003-fil och klicka på den för att starta nedladdningen. Följ instruktionerna för att överföra och installera det på din dator.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com