Hur konvertera en PDF till Gray

August 19

Portable Document Format (PDF) fil är en vanligt förekommande dokumentformat som utvecklats av Adobe Systems. Den här filtypen används för applikationer såsom elektroniska böcker och broschyrer. Adobe Acrobat Professional är ett program för att skapa och redigera PDF-filer. Om du har en PDF-fil som består av färginnehållet, och du vill konvertera den till gråskala, kan du uppnå detta i Acrobat Professional genom att använda "Preflight" -funktion.

Instruktioner

1 Klicka på knappen Windows "Start", klicka på "Alla program" och sedan klicka på "Adobe Acrobat Professional" genväg. Detta kommer att öppna Adobe Acrobat Professional.

2 Klicka på menyn "Arkiv", klicka på "Öppna" hitta PDF-filen du vill konvertera till gråskala och dubbelklicka på den. Detta kommer att öppna PDF-filen i Adobe Acrobat Professional.

3 Klicka på "Avancerat" menyn, klicka sedan på "Preflight." Detta kommer att öppna dialogrutan Preflight i Adobe Acrobat Professional.

4 Klicka på "PDF korrigeringar," dubbelklicka på "Konvertera till gråskala," varefter en fil spara dialogruta. Ändra filen spara plats till skrivbordet i Windows, namnge PDF-filen och klicka sedan på "Spara" -knappen. Den konverterade PDF-filen ska placeras på skrivbordet i Windows.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com