Hur man öppnar en pub fil på en Mac

July 8

PUB-filer är filer med en förlängning av .pub. De är egna filer som kan öppnas endast i Microsoft Publisher. Eftersom Microsoft Publisher är ett program som kan installeras på Windows-datorer, måste du använda en lösning för att öppna en PUB-fil på en Mac. Om du äger en Intel Mac med en Windows-partition, kan du installera Microsoft Publisher på din Windows-partition och visa PUB filer via Microsoft utgivare. Om du inte har en Intel Mac eller inte vill köpa Microsoft Publisher, det finns en webbplats som kommer att konvertera dina PUB-fil till en PDF, som du kan öppna på din Mac.

Instruktioner

1 Peka din webbläsare för att pdfonline.com/convert-pdf. Detta är en online-resurs som kommer att konvertera många olika filformat till PDF-filer.

2 Klicka på "Välj fil" och välj PUB-fil du vill konvertera och visa. Ditt operativsystem filhanterare öppet så att du kan hitta din fil.

3 Skriv filnamnet produktionen i motsvarande textruta.

4 Skriv din e-postadress i motsvarande textruta. Se till att du använder en e-postklient som gör det möjligt för bifogade filer.

5 Klicka på "Konvertera till PDF" knappen längst ned på skärmen. Det tar bara några minuter för filen att komma i din e-postbrevlåda.

6 Öppna e-postklient och lokalisera e-post från Doc2PDF Online.

7 Hämta filen från din e-postklient och öppna den med en PDF-läsare. Din PUB-filen ska vara synlig som en PDF med alla originalfilen formatering.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com