Hur Jämför Asus bärbara datorer

February 17

Taiwanesiska datortillverkaren Asus formellt erkänd som ASUSTeK Computer Incorporated, är känd för sina plånboksvänliga bärbara datorer. Företaget säljer massor av bärbara modeller som alla kan köra många upprepningar av Microsoft Windows. Upptäck vilka kriterier för att leta efter när man jämför Asus olika erbjudanden att hjälpa dig välja den bärbara modell som är bäst för din dator livsstil.

Instruktioner

1 Jämföra vikten. Detta varierar kraftigt efter modell. Till exempel UL50ag väger 4,63 pund medan G51JX väger 7,27. Lättaste är bäst om du är en mobil affärsman, en student eller någon som planerar att resa med sin bärbara dator, och även ett par pounds skillnad kan vara betydande.

2 Kontrollera skärmstorleken. Stora skärmar är perfekt för att titta på film eller spela spel, men är inte bidrar till portabilitet. Asus bärbara datorer sträcker sig typiskt mellan 16 och 12 inches.

3 Granska processorns hastighet. Asus bärbara datorer varierar i hastighet från cirka 1,2 till 2,6 GHz. Ju högre siffra, desto mer kraftfull den bärbara datorn, men den använder också mer batterienergi. Långsammare processorer är acceptabla för casual surfning, e-post och Word-dokument bearbetning. Du behöver bara en snabbare processor om du planerar att göra intensiva uppgifter, såsom videospel eller grafisk design.

4 Inspektera extra funktioner. Vissa Asus bärbara datorer inkluderar multimedia kortläsare, en inbyggd webbkamera och andra verktyg som tilltalar en viss demografisk. Dessa tillägg till den bärbara datorns totala priset, men kan vara användbart om du vill sådana verktyg.

5 Titta på baksidan och sidan av bärbara datorer att jämföra vilka portar och anslutningsalternativ kommer med datorn. De mindre och lättare modeller är begränsade i sin extra anslutning, men andra innefattar alternativ som en VGA-port för anslutning till en extern skärm. Detta kan vara viktigt för dig om du har en hel del kringutrustning och enheter som du vill använda med din Asus laptop.

Tips

  • Asus ger alla sina bärbara datorer ett namn som börjar med en bokstav. I allmänhet, bärbara datorer Asus börjar med ett "U" är utformade för att vara ultraportabel och lätt, men kan ha mindre funktioner. Bärbara datorer som börjar med "G" är avsedda för spel och har den största makten. De börjar med "K" och "M" vanligen fokuserar på multimedia användning, såsom att titta på video eller redigera bilder.
  • Asus kan du jämföra upp till fem datorer samtidigt på sin hemsida. När du surfar sin webbplats, klicka på "Lägg till jämförelse lista." När du har valt fem modeller, klicka på "jämför List" i det övre vänstra hörnet av skärmen. Sajten kommer att generera en lista över alla funktioner så att du kan se var varje modell skiljer sig från andra.
  • Asus bärbara datorer är alla om att ge och ta av funktioner. Vara beredd att göra uppoffringar för din ideala Asus laptop. Till exempel, är en ultraportabel Asus modell ljus, lätt att bära och har en lång batteritid, men saknar skärmstorlek och processorkraft av Asus tyngre spelautomater.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com