Hur får spel i Excel Inklusive Sonic

February 17

Hur får spel i Excel Inklusive Sonic


Excel är ett Microsoft program som hanterar, analyserar och förändrar tabelldokument. Även traditionellt används för företag och finansiell information, kan Excel också användas som en plattform för spelbara videospel som "Sonic", "Monopol", "Space Invaders" och "Super Mario World."

Instruktioner

1 Besök "Games Excel" hemsida (se Resurser) och bläddra ner till listan över nedladdningsbara Excel-spel, inklusive "Sänka skepp", "Pac-Man", "Asteroids" och "Batman".

2 Klicka på titeln på spelet du vill spela genom Excel. Om du väljer "Sonic the Hedgehog," till exempel, kommer du till beskrivningen och hämtningsskärmen.

3 Rulla ner och välj "Ladda ner Excel spel" för att öppna webbläsarens Download Manager. Spara ".rar" filen till en säker destination mapp på datorn.

4 Öppna målmappen av nedladdning och "packa" eller "extrahera" Excel innehållet i .rar filen i samma mapp. När du hämtar Sonic, till exempel Excel-filen som du "packa" som kallas "sonic_excel".

5 Dubbelklicka på Excel-filen som mappen har packas upp och datorn öppnas automatiskt Microsoft Excel, redo att spela spelet du har laddat ner.

6 Följ instruktionerna på spelskärmen för att ändra kontrollerna, optioner, speltyp och spelare och ange fusk eller lösenord.

Tips

  • Gör en mapp som heter "Excel spel" för att ladda ner och "packa upp" alla dina spel i. Detta gör dina nedladdningar enklare att hantera och hitta.
  • Det är ett program på Internet som tillåter dig att "packa upp" eller "extrahera" Rar filer om datorn inte kan. Se "resurser" för en fri och lätt att använda program som kallas "WinRAR."

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com