Hur konvertera My Visual Basic-program till en webbapplikation

February 15

Hur konvertera My Visual Basic-program till en webbapplikation


Visual Basic är ett av de vanligaste programmeringsspråken från Microsoft utvecklare, eftersom det låter utvecklaren att utnyttja kraften i Windows och .NET Framework samtidigt som en kort utvecklingscykel. De flesta Microsoft utvecklare har skrivit åtminstone en applikation i Visual Basic någon gång i sin karriär. Kanske du är en utvecklare med tanke på att andas nytt liv i din gamla Windows-program genom att omvandla den till en webbapplikation. Om så är fallet, är processen för att göra så relativt enkel.

Instruktioner

1 Bedöma din ansökan design. Om du har följt standardprogrammering praxis för Microsoft applikationer och höll din ansökan grafiska användargränssnitt (GUI) skild från den kod som gör din ansökan funktion, då du kommer att kunna återanvända koden, och du behöver bara bygga en ny GUI . Om du inte har hållit er GUI och koden separat, bör du överväga att skriva en ny ansökan från början och efter detta accepterade utveckling mönster.

2 Öppna Visual Studio och välj en ny Visual Basic ASP.Net program från Arkiv-menyn. ASP.Net är webbversionen av Net. Kopiera affärslogik - koden som utför vad uppgiften programmet är utformat för att åstadkomma.

3 Klicka på fliken som säger "Form.design" för att bygga din ansökan GUI. Du kommer att kunna dra objekt såsom knappar och textfält på duken och utforma gränssnittet grafiskt.

4 Anslut gränssnittselement till din ansökan kod. I grund och botten måste du gå tillbaka till ditt affärslogik och se till att den länkar korrekt namnen på grafiska element. Om koden är utformad för att svara på användaren klicka på en knapp som heter "Knapp 1," se till att du har namngett den knapp som du dras till utformningen duk "knapp 1."

5 Testa din ansökan inifrån Visual Studio genom att trycka på antingen F5 eller knappen Kör. Var noga med att testa alla funktioner i din ansökan. Om din ansökan inte fungerar som det gjorde på den stationära versionen, då är det troligt att du inte riktigt har anslutit din GUI till programkoden. Om så är fallet, måste du dubbelkolla namnen på alla dina programmets grafiska element.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com