Hur man redigerar flera lager i QuickTime 7 Pro

January 15

En av de vanliga funktionerna i Apples QuickTime 7 Pro-versionen är möjligheten att lägga till och redigera flera lager av video. Användare kan klippa och klistra delar av olika video till en hela videon tidslinje, eller redigera det översta lagret för att smälta eller overlay över andra videoklipp. QuickTime 7 Pro stöder också anpassa varje videolager mått för att skapa bild-i-bild video.

Instruktioner

1 Öppna första video i QuickTime 7 Pro genom att klicka på "Edit"> "Öppna filer ..." navigera genom din hårddisk innehåll, markera ditt videoingång, och klicka på "Öppna".

2 Flytta markören på tidslinjen till önskad punkt där du vill placera din andra video. Klicka på "Redigera"> "Lägg till film."

Bläddra datorn för andra video i popup-fönster markerar dess ikon, och klicka på "OK".

3 Klicka på "Verktyg" och välj "Movie Properties."

Välj videospår som du vill redigera och klicka på fliken "Visuella inställningar" i mitten på sidan.

4 Välj en "öppenhet" inställningen från "Transparency" listrutan i det nedre vänstra hörnet av "filmegenskaper" skärm. Ändra storlek på video genom att ange din egen "Scaled Size" i de tomma fälten.

5 Redigera dina flera lager genom att upprepa ovanstående procedurer för varje lager som du vill lägga till din slut video.

Tips

  • Kopiera och klistra in vissa delar av video i olika delar av videon tidslinje, öppna videon och dra spelhuvudet markören din "i" punkt. Tryck på "i" på tangentbordet för att ställa in "i" punkt. Upprepa för "slut" punkt genom att trycka på "o". Håll ned "Ctrl" och "C" för att kopiera ditt val. Navigera till den punkt på din andra video där du vill infoga det nya materialet. Håll ned "Ctrl" och "V" samtidigt för att klistra ditt val på önskad plats.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com