Hur gör jag Deviant Art Avatars i Photoshop?

April 11

Hur gör jag Deviant Art Avatars i Photoshop?


DeviantART är en webbplats och online-konsten som gör konstälskare att lämna och visa konst, post bloggar och kommentarer, köpa och sälja tryck och merchandise och gå med i grupper och forum. Medlemmar av deviantART kan ladda upp avatarer att visa på sina användarsida, underkastelse sidor och journalanteckningar. Alla deviantART avatarer måste vara 50 pixlar-by-50-pixel bilder i GIF, JPEG eller PNG. Använd Adobe Photoshop för att skapa avatarer från början eller från bilder på datorn.

Instruktioner

Avatarer från Scratch

1 Starta Photoshop på datorn.

2 Klicka på "File" längst upp i Photoshop och välj "Nytt" från rullgardinsmenyn.

3 Skriv in ett namn för din deviantART avatar i fältet "Namn" -fältet.

4 Ange "50" i både "Bredd" och "höjd" fält och välj "Pixels" från rullgardinsmenyn.

5 Ange "72" i "Resolution" fältet och välj "bildpunkter / tum" från rullgardinsmenyn.

6 Välj "RGB Color" från rullgardinsmenyn "Mode" och välj sedan en bakgrundsfärg för din avatar under avsnittet "Innehåll".

7 Klicka på "OK" för att öppna tom duk i Photoshop.

8 Välj olika verktyg från "Verktyg" panel på vänster sida av Photoshop för att rita eller skapa bilder och text på din avatar. Placera musen över verktygen för att visa en funktionsbeskrivning som beskriver vad varje verktyg är för.

9 Klicka på "File" längst upp i Photoshop och välj "Spara som" från rullgardinsmenyn när du är klar att skapa din deviantART avatar.

10 Välj GIF, JPEG eller PNG från "Format" i rullgardinsmenyn och klicka på "Spara" för att spara avatar till din dator.

Avatarer från Foton

11 Starta Photoshop på datorn.

12 Klicka på "File" längst upp i Photoshop och välj "Öppna" från rullgardinsmenyn.

13 Bläddra datorns filsystem för den bild du vill använda för ditt deviantART avatar, sedan markera bilden och klicka på "Öppna" för att öppna den i Photoshop.

14 Välj "Crop Tool" (C) från "Tools" panel på vänster sida av Photoshop.

15 Ange "50" i "Bredd" -fältet i beskärningsverktyget alternativfältet längst upp på skärmen, högerklicka i fältet för att välja "pixlar" från rullgardinsmenyn.

16 Ange "50" i "Höjd" fältet i beskärningsverktyget alternativfältet längst upp på skärmen, högerklicka i fältet för att välja "pixlar" från rullgardinsmenyn.

17 Ange "72" i "Resolution" fältet i beskärningsverktyget alternativfältet längst upp på skärmen och välj "pixels / inch" från rullgardinsmenyn.

18 Dra över den del av bilden som du vill behålla som avatar, klicka sedan på "Bild" på toppen av Photoshop och välj "Crop" från rullgardinsmenyn för att beskära bilden till 50-pixel-by-50-pixlar .

19 Lägga till text i din avatar, om så önskas, genom att välja "Type Tool" (T) från "Tools" panel på vänster sida av Photoshop. Klicka på avatar där du vill att din text ska visas, skriver texten.

20 Klicka på "File" längst upp i Photoshop och välj "Spara som" från rullgardinsmenyn när du är klar att skapa din deviantART avatar.

21 Skriv in ett namn för din avatar i "Filnamn" -fältet, välj sedan GIF, JPEG eller PNG från "Format" i rullgardinsmenyn och klicka på "Spara" för att spara deviantART avatar till din dator.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com