Hur man skapar ett diagram med Microsoft Word 2003

January 30

Hur man skapar ett diagram med Microsoft Word 2003


När du skapar ett dokument med Microsoft Office Word 2003-program, kan du lägga till olika typer av diagram på din sida. Diagram, såsom Venn och Pyramid diagram, är redan utformade i sjökortsinställningarna Diagram eller organisation. När diagrammet infogas i dokumentet, kan du lägga till nya element och skriva in text i varje element i diagrammet. Innan du lägger till ett diagram i ett dokument, är det viktigt att veta vilken typ av diagram du vill använda, och det kan bidra till att skissera dokumentet på papper först.

Instruktioner

1 Öppna Microsoft Word 2003-fil på din dator som du vill lägga till ett diagram.

2 Klicka på området för Word 2003-dokument där du vill att diagrammet ska visas. Välj "eller organisationsdiagram" alternativ från "Rita" i verktygsfältet.

3 Klicka på den typ av diagram du vill infoga på din sida. Till exempel kan du välja en "Venn", "Cykel", "Target", "Radial" eller "Pyramid" alternativet.

4 Välj "OK" -knappen. Högerklicka på någon del av diagrammet, och klicka på "Redigera text" alternativet. Ange den text du vill ska visas.

5 Klicka på "Infoga Shape" alternativ från "Diagram" i verktygsfältet för att lägga till ett nytt element i diagrammet. Klicka någonstans utanför diagrammet, när du är klar att fylla den.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com