Hur Skriv in Hindi i Gmail

March 27

Hur Skriv in Hindi i Gmail


Googles populära Gmail Internet e-postprogram visar text med det latinska alfabetet som standard, men programmet stöder även alfabet från flera andra språk, inklusive hindi. När du aktiverar Hindi språkstöd, kan du antingen skriva ett meddelande med ett tangentbord som stödjer Hindi s devanāgarī alfabet, eller skriv Hindi fonetiskt med hjälp av en romersk tangentbord och instruera Gmail transkribera dina fonetik i devanāgarī manus.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Gmail-konto.

2 Klicka på kugghjulsformad ikon i det övre högra hörnet av programfönstret och klicka på "E-postinställningar" i rullgardinsmenyn.

3 Klicka på "Visningsspråk för Gmail" i rullgardinsmenyn och välj "hindi" från listan. Posten för Hindi är skriven i devanāgarī manus och ligger direkt under det romerska alfabetet posten för urdu.

4 Kontrollera knappen "Aktivera Trans" att skriva fonetisk Hindi med ett engelskt tangentbord och har Gmail konvertera din text till devanāgarī alfabetet, välj sedan "hindi" från "Default omskrivning språk" i rullgardinsmenyn; Det är den tionde posten på listan.

5 Klicka på knappen "Spara ändringar" längst ned på skärmen för att ändra inställningarna för Gmail språk.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com