Hur att köpa biljetter online för Broadway

January 28

Broadway är en populär form av underhållning för publik i alla åldrar. Att hitta den bästa Broadway biljetter kan utmana till en oerfaren konsument, särskilt en som bor utanför New York City. Men du kan vända sig till webbplatser som är avsedda för att lokalisera Broadway biljetter. Du kan söka efter program, lokalisera den mest rimliga priser och få de bästa platserna tillgängliga med bara lite hjälp från Internet.

Instruktioner

1 Öppna Broadway biljetter webbplats (se Resurser). Klicka på "Hitta Broadway biljetter" länken. När hemsidan öppnas, klicka på "Teater & Underhållning" -fliken längst upp på skärmen.

2 Välj den kategori din Broadway visa faller in. När "Arts & teater" skärm laddar om din Broadway show inte finns under "Populära Shower" i den vänstra rutan på skärmen, rulla ned till avsnittet "kategorier". Klicka på en av de Broadway länkarna i avsnittet "Kategori".

3 Hitta Broadway visar du önskar. När "Kategori" du klickade på laster, bläddra igenom listan över Broadway och lokalisera showen du önskar. När du har hittat din Broadway visa val, dubbelklicka på sin länken "Sök biljetter", som kommer att ligga på höger sida av skärmen.

4 Bekräfta en plats där du vill visa bildspelet. Klicka på "List" -fliken som kommer att ligga ovanför kalendern bredvid "Visa" action. Denna åtgärd kommer att förändra hela visningen av showen kalender. Rulla throught listan och välj staden där du vill visa bildspelet. Dubbelklicka på arenans "Hitta biljetter" länk som du väljer när du har hittat det.

5 Välj dina biljetter till en plats som du har angett. Ett diagram över platsen du valde visas på den högra sidan av skärmen när den öppnas. På vänster sida av skärmen, klicka på den första rullgardinsmenyn för att välja den mängd biljetter du önskar köpa. Klicka på "avsnitt" rullgardinsmenyn för att jämföra ovanstående priser till den tillgängliga delen på nätet. Välj din sektion inom denna rullgardinsmenyn föremål.

6 Betala för dina biljetter. När du har gjort ditt val, bläddra till botten av skärmen och välj "Sök biljetter" action. Ett pris kommer att genereras baserat bort av den information som du angav. Det kommer också att finnas ett rutnät som visar var dina platser kommer att ligga på diagrammet. Skriv in bokstäverna som visas i bilden dialog i den tomma dataform direkt under bilden. Klicka på "Fortsätt" för att fortsätta och ge betalningen. Skriv in ditt namn och information, bank- eller kreditkort faktureringsinformation, och kortnummer i blankdata formulär. En bekräftelse kommer att genereras för ditt köp och anvisningar om att få din fysiska biljetter kommer att tillhandahållas.

Tips

  • För en lista över välrenommerade leverantörer som bara kan tillgodose lokala inställningar, klicka på "Broadway Information" länken nedan. Denna länk kommer att ge dig en lista över lokala leverantörer som kan hittas på nätet, offline, eller i närheten av din bostadsområde. Det ger också ytterligare information om kommande Broadway och teaterhändelser, och detaljerad biljettinformation.
  • Om du vet var din Broadway show spelar kan du gå på teater webbplats och köpa dina biljetter.
  • Se upp för skadliga webbplatser som erbjuder fradualent biljetter. Många webbplatser kan tjäna som leverantörer för Broadway biljetter, men alla webbplatser är inte certifierade leverantörer. Om du önskar att köpa biljetter från en annan webbplats, andra än de som anges nedan, se till att de är seriösa leverantörer.
  • Har ett betal- eller kreditkort tillgängligt när du väljer dina biljetter. Eftersom de flesta biljetter köps på en först till kvarn får först tjäna grund, kommer platsreservation som kommer att visas, vara tillgänglig för en begränsad tid. Biljetter kan inte sparas under en längre tid utan att någon typ av betalning.
  • Övriga avgifter som biljett, försäljare och mötesplats tilläggsavgifter och skatter kommer att gälla för den slutliga summan av din biljett köp. Vara medveten om dessa avgifter innan du kör ditt betal- eller kreditkort.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com