Hur vill kolla MySpace Mail på en Yahoo Mail-konto

May 8

Hur vill kolla MySpace Mail på en Yahoo Mail-konto


MySpace är en av de största webbplatserna i sociala nätverk arenan. Men att hålla jämna steg med profiler, vänförfrågningar, kommentarer, kalendrar och meddelanden kan vara en svår uppgift. Ett sätt att hålla koll på det hela är att ha alla MySpace meddelanden som översänts till användarens huvud e-postkonto, såsom ett konto skapas på Yahoo. Komma MySpace post som skickas till din Yahoo Mail inkorgen är lätt att göra. och gör att ha en MySpace-konto lättare.

Instruktioner

1 Logga in på MySpace. På startskärmen, klicka på "Mitt konto" -fliken i övre högra hörnet.

2 Rulla ner till "E-postadress och IM information". Lägg till önskad Yahoo e-postadress i avsnittet "Kontakt Adress". Klicka på länken "Spara ändringar" längst ned på skärmen.

3 Kontrollera den e-postadress du angett för en bekräftelse via e-post. Klicka på länken i e-postmeddelande som säger att det verifierar bekräftelse.

4 Återgå till MySpace. Logga in igen om det behövs. Återgå till länken "Mitt konto" och klicka sedan på "Meddelanden" längst upp i mitten av skärmen.

5 Från "Meddelanden" sida väljer du vilka meddelanden från MySpace bör översändas till Yahoo e-postadress genom att klicka på motsvarande rutor som lämnar en bock. Klicka på länken "Spara ändringar" längst ned på skärmen. Nu är alla utvalda kommunikation, inklusive MySpace postkommunikation, kommer att överlämnas till den önskade Yahoo Mail-konto.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com