Hur man installerar Windows XP Från I386

September 1

Hur man installerar Windows XP Från I386


Medan det normala sättet att installera Windows XP är från det grafiska användargränssnittet, eller GUI, kan du också använda kommandoraden för att installera Windows XP genom att köra vissa kommandon på i386-mappen på installations-CD i Windows XP. Detta kräver mer teknisk expertis än att installera operativsystemet från det grafiska gränssnittet, så du bör vara bekväm med denna typ av operation innan du börjar.

Instruktioner

1 Öppna Kommandotolken genom att klicka på "Start" -knappen, öppna "Program" eller "Alla program" -mappen, öppna "Tillbehör" och sedan klicka på "Kommandotolken" program.

2 Sätt installations-CD för Windows XP i datorns optiska enhet, typ "D" (utan citattecken) på kommandoraden, där "D" är enhetsbokstaven för den enhet som innehåller Windows XP-installations-CD. Om den optiska enheten har en annan enhetsbokstav skriver att med samma konstruktion. Hit "Enter" efter att skriva in rätt snabbt.

3 Skriv "CD i386" och tryck på "Enter". Skriv "WINNT" och tryck på "Enter" igen. Detta kommer att starta Windows XP installationsprogrammet. Skriv "D: \ i386" och tryck på "Enter", där "D" är enhetsbeteckningen för CD-enheten.

4 Vänta för datorn att starta om, tryck på "Enter" när du ombeds och sedan vänta på att datorn måste startas igen.

5 Använd piltangenterna för att välja den partition där du vill installera hårddisken och tryck på "Enter". När systemet startar en sista gång, kommer installationen att fortsätta, denna gång med installations GUI på skärmen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com