Hur man installerar Macbuntu Alpha

May 5

Hur man installerar Macbuntu Alpha


Användare av Ubuntu Linux njuta av säkerheten för Unix-baserade system, som de som används av både Linux och Macintosh-datorer, och flexibiliteten av programvara, drivrutiner och anpassning inte tillgänglig på Apple-produkter. För att erhålla dessa fördelar och fortfarande få tillgång till samma grafiska användargränssnitt som erbjuds av Mac OS X, kan användare av Ubuntu 10.04 och senare installera Macbuntu.

Instruktioner

1 Klicka i sökrutan Ubuntu streck, skriv sedan Terminal och tryck på enter för att öppna kommandoterminalen. Alternativt kan du trycka "Ctrl + Alt + T" för att komma Terminal.

2 Ladda ner Macbuntu installationsfilerna genom att skriva eller kopiera och klistra "wget ​​https://downloads.sourceforge.net/project/macbuntu/macbuntu-10.04/v2.2/Macbuntu-10.04.tar.gz -O /tmp/Macbuntu-10.04 .tar.gz "i Terminal och trycka på Retur.

3 Skriv eller kopiera och klistra in "tjära xzvf /tmp/Macbuntu-10.04.tar.gz -C / tmp" och tryck på enter för att extrahera installationsfilerna.

4 Skriv eller kopiera och klistra in "cd /tmp/Macbuntu-10.04/" och tryck på enter för att byta till den katalog som innehåller de filer och skriv "./install.sh" och tryck på enter för att installera Macbuntu.

5 Ingång begärda data och klicka på "Nästa" eller "Continue" på varje fråga under installationen av OS X tema, Firefox och andra program.

Tips

  • Du måste redan har Ubuntu installerat och körs på datorn innan installationen.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com