Hur man använder Linkedin för att Svar Kund Frågor

October 13

Linkedin är en förstklassig källa till nätverk för yrkesverksamma över hela världen. Det är också en värdefull resurs för företagare. Din personliga eller företag Linkedin-profil kan användas för att ansluta med kunder, få feedback på din produkt eller tjänst och svara på frågor från kunderna.

Instruktioner

1 Ansluta med kunden på Linkedin, om möjligt. Lägga till en klient som en anslutning innebär att du kan använda Linkedins verktyg för att svara på hennes frågor. När du har lagt klicka på kundens profil och klickar på "Skicka [Anslutnings namn] ett meddelande." Skriv en ämnesrad och text i kroppen av meddelandet och klicka sedan på "Skicka meddelande" för att svara på kundens fråga.

2 Logga in på ditt Linkedin-konto och klicka på "Mer" längst upp på hemsidan. Klicka på "svar" i rullgardinsmenyn. Detta visar öppna frågor från människor i Linkedins nätverk. Om tillräckligt många av dina kunder finns på Linkedin, kan du hitta dem ställa frågor om din produkt eller tjänst. Klicka på "Svara nu" för att visa en lista med frågor som behöver svar. Klicka på frågan titel, klicka sedan på "Svara" för att skriva ett svar.

3 Dela svar på vanliga frågor i din profil eller via statusuppdatering. Logga in på din Linkedin-profil och klicka i "Dela en uppdatering" låda. Ofta lägga svar på vanliga frågor; dessa sedan sänds till nätverket. Om du använder din Linkedin-sida att marknadsföra ditt företag, skriver några svar på vanliga frågor i din profil sammandrag.

4 Skicka anslutningar till en plats där de kan få svar. Din Linkedin-profil gör det möjligt att lägga upp länkar som anslutningar kan klicka. Post länkar till webbplatsens FAQ sida eller företagets blogg att ge människor en 24/7 resurs som svarar på frågor om dig eller din produkt eller tjänst.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com