Hur man gör en helt ny sida med ett nytt ID och det nya lösenordet på Hotmail

March 30

Hur man gör en helt ny sida med ett nytt ID och det nya lösenordet på Hotmail


Åt ditt Windows Live Hotmail-e-postkonto på en webbläsare först tar dig till Hotmail hemsida där du måste ange ditt Windows Live ID och lösenord. Hotmail tillåter användare att ha flera konton, så att få en ny Hotmail hemsida med ett nytt ID och lösenord, helt enkelt ställa in ett extra konto.

Instruktioner

1 Starta webbläsaren och gå till Accountservices.passport.net.

2 Klicka på knappen "Sign Up" på den vänstra sidan. Om du redan är inloggad på Hotmail, Windows Live visar en bekräftelser skärm som frågar om du vill logga ut från Hotmail och skapa ett nytt konto. Klicka på "Fortsätt" för att enas och gå vidare till nästa steg i kontoregistreringsprocessen.

3 Klicka på knappen bredvid "Nej, Registrera mig för en gratis MSN Hotmail E-postadress" på e-postadress skärmen. Att välja det här alternativet garanterar att du får en ny Hotmail e-postadress. Klicka på knappen "Fortsätt".

4 Välj ditt land eller område plats från rullgardinsmenyn. Skriv din favorit e-postadress namn i inmatningsrutan. Hotmail allokerar domänen del av adressen, så att du kan välja bara användarnamnet en del av adressen innan "@" symbol. Klicka på "Kontrollera tillgänglighet" för att se till att du väljer ett eget namn.

5 Skriv din favorit lösenord i "Lösenord" och "Upprepa lösenord" inmatningsrutorna. Välj en säkerhetsfråga från listrutan och skriv svaret på frågan i inmatningsfältet.

6 Skriv in ditt förnamn, efternamn, hemadress och födelsedatum i tillämpliga fält i informationssektionen Ange ditt konto. Klicka på relevant alternativknappen för att ställa in ditt kön. Välj din tidszon från rullgardinsmenyn.

7 Skriv in säkerhet "Captcha" kod i inmatningsfältet i verifierings avsnittet. Klicka på knappen "Jag accepterar" för att bekräfta ditt samtycke till Hotmail regler och villkor, som du kan läsa ovanför knappen. Windows Live skapar nu ett nytt Hotmail-konto med ett nytt ID och lösenord.

8 Gå till Hotmail.com. Skriv in det nya användar-ID och lösenord i inmatningsfälten. Klicka på "Logga in" -knappen.

Tips

  • Hotmail minns vanligtvis din senaste sessionen och fyller användar-ID delen av inloggningssidan med den senast använda ID automatiskt. För att växla mellan konton, klicka på "Logga in med ett annat konto" och ange inloggningsuppgifter för det konto som du vill använda.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com