Ethernet LAN kommer inte att fungera efter trådlösa

March 29

Lägga till en andra eller tredje nätverkskort är nödvändig när du ansluter till ett annat medium, såsom trådlösa, om datorn redan utrustad med en Ethernet-adapter. Förbinder de båda nätverkskort till nätverket samtidigt kan orsaka anslutningsproblem, eftersom båda programmen och operativsystemet inte vet genom vilka nätverksgränssnitt för att lämna uppgifter. Lösa problemet genom att tilldela en prioritet metrisk till ett av nätverkskorten.

Instruktioner

1 Klicka på "Globe" startknappen, sedan klickar du på rutan "Sök". Skriv "ncpa.cpl" och tryck på "Enter". De "Nätverksanslutningar" visas och visa Ethernet och trådlösa ikoner anslutningsnät.

2 Högerklicka på nätverksanslutningen som används minst, och klicka sedan på "Egenskaper" i menyn som visas. Rulla nedåt i listan över protokoll och dubbelklicka på "Internet Protocol Version 4 (TCP / IPv4)" post.

3 Klicka på knappen "Avancerat", och skriv sedan en "3" i "Adapter Metric" rutan, och klicka på "OK" -knappen. Klicka på "OK" för att spara inställningarna.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com