Vad är iTunes Ping Feature?

April 19

Den 1 september 2010 släppte Apple iTunes 10 med den nya iTunes Ping-systemet. Ping ger ett socialt nätverk baserat helt kring musik. Till skillnad från Facebook och andra sociala sajter, fungerar Ping uteslutande via Apples iTunes Store, som ger dig ett sätt att dela din smak i musik med dina vänner. Det kan även ta kontakt med dina favoritartister genom att följa dem för att få snabb tillgång till information och nya versioner.

möjliggör Ping

Ping är avstängd som standard för alla iTunes-konton. För att aktivera det, först logga in på ditt iTunes Store-konto. Klicka på "Ping" knappen "Store" på sidofältet, och tryck på "Aktivera iTunes Ping." ITunes ber dig att fylla i profilinformation och sekretessinställningar. Observera att Ping kräver att du använder ditt riktiga namn, och det måste överensstämma med namnet på ditt konto faktureringsinformation. Det här namnet kommer att ersätta ditt användarnamn på alla recensioner iTunes så länge du stannar en medlem Ping.

följande konstnärer

Ping är ett snabbt sätt att hålla dig uppdaterad på alla dina favorit musiker. Sök efter artister på Ping och tryck på "Follow" för att ta emot uppdateringar från dem på Ping konto. Konstnärs Ping sidor visar också ett urval av rekommenderade album för fans, från annan musik skriven av konstnären och länkar till mer information och turnédatum.

följande Vänner

Följ dina vänner på Ping att få uppdateringar om sin favoritmusik. På vänners sidor, kan du se vad de har lyssnat på deras omdömen och vilka artister de följer. På egen hand Ping sida, kommer dina vänner se dina kommentarer på din musik. Kommentera Ping om en låt du lyssnar på när som helst genom att klicka på "Ping" knappen bredvid titeln på din spellista.

Anslutningar

Ping körs på PC och Mac via iTunes-programmet och på iPhone, iPad och iPod touch via iTunes App. Även om det finns inget sätt att få tillgång till Ping från en webbläsare, kan du välja att dela din Ping aktivitet med en bredare publik genom integrerad Facebook "Like" knappar och förmågan att tweet Ping kommentarer på Twitter. Du kan även ställa in Ping att automatiskt skicka alla dina Ping uppdateringar via Twitter.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com