Hur Tweak Windows XP till Fart upp min Internet-anslutning

October 4

Hur Tweak Windows XP till Fart upp min Internet-anslutning


Medan operativsystemet Windows XP ger verkligen en snabb och säker driftsmiljö för surfande, kan vissa delar av dess struktur och administration element faktiskt bromsa surfa på Internet hastighet. Om du har inget behov av administrativ kontroll över fjärr schemaläggning eller fjärrskrivare schemaläggning så finns det en tweak du kan använda för att snabba upp din Internet-anslutning exponentiellt.

Instruktioner

1 Gå till Start-menyn och välj "Kör". skriv sedan in "regedit" i dialogrutan och tryck på "OK". Detta kommer att öppna Registereditorn.

2 Expandera "HKEY_LOCAL_MACHINE" träd och välj sedan "Software", "Microsoft", och slutligen "Windows".

3 Välj "Aktuell version" från menyn, liksom "Explorer". Leta reda på "RemoteComputer" och sedan expandera "namespace" -knappen. Du kommer att se en lista med ikoner.

4 Hitta den ikon som heter "{2227A280-3AEA-1069-A2DE-08002B30309D}". Sedan högerklicka på den och välj "Ta bort" från undermenyn.

5 Leta reda på ikonen som heter "{D6277990-4C6A-11CF-8D87-00AA0060F5BF}" och ta bort den här också. När du är klar, starta om datorn. Du kommer att märka att din Internet beter fart kommer att ha ökat kraftigt.

Tips

  • Dessa registerfilerna är helt värdelös om du använder datorn för personliga skäl. Men om du är en nätverksadministratör och behöver schemalägga underhåll för fjärrdatorer eller inrätta skrivare nätverk, så ska du inte utföra dessa tweaks.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com