Hur man helt Återställ Google Chrome

July 15

Hur man helt Återställ Google Chrome


Google Chrome webbläsare ger dig möjlighet att ändra många aspekter av programmet konfiguration genom att installera visuella teman, ändra dina sekretessinställningar och ställa vit- och svartlistor för plug-ins som Flash. Om du har gjort en hel del konfigurationsändringar i Chrome och tycker att webbläsaren inte längre fungerar som förväntat, är det snabbaste sättet att återställa den ursprungliga konfigurationen av webbläsaren för att helt återställa den. Även Chrome innehåller ingen knapp för att återställa webbläsaren automatiskt, kan du uppnå samma resultat genom att ändra namnet på mappen användarinställningar.

Instruktioner

1 Stäng alla instanser av Google Chrome.

2 Öppna Start-menyn och klicka på "Dator" ikonen.

3 Dubbelklicka på "C:" hårddisk och sedan öppna mappen "Användare". Öppna mappen med ditt Windows användarnamn.

4 Klicka på "Ordna" i det övre vänstra hörnet av fönstret, och välj "Mapp och sökalternativ." Klicka på fliken "Visa" längst upp i fönstret Mappalternativ. Klicka på "Visa dolda filer, mappar och enheter" knappen under "Dolda filer och mappar" rubrik, och klicka sedan på "OK".

5 Öppna "AppData", "Lokal", "Google", "Chrome" och "användardata" mappar.

6 Högerklicka på "Standard" mappen och välj "Byt namn." Lägga till ordet "Backup" till namnet på mappen och tryck på "Enter".

7 Starta Google Chrome. Webbläsaren skapar en ny "Standard" mapp, så att du kan omkonfigurera det som om du hade installerat det. För att återgå Chrome till sin tidigare konfiguration, ta bort den nya "Standard" mappen och återställa det ursprungliga namnet på den mapp du förändrats.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com