Problem med "Dawn of War 2"

November 3

"Dawn of War 2" är ett PC-spel som skapats från Warhammer 40.000 universum. Spelet tillåter spelare att ta på sig rollen av futuristiska krigare i antingen en enspelarkampanjen inställning eller i kooperativ onlinespel. Flera programvaruproblem uppstår ofta med "Dawn of War 2".

krascher

Enligt videospel översyn webbplats Spelnyheter Link, "Dawn of War 2" har återkommande problem med grafikkorts kraschar efter spel uppdrag är slutfört. Detta är ett problem i de texturinformation och effekter trohets relationer mellan datorn och PC-spelet. Relic, skaparen av "Dawn of War 2" utvecklat en programfix att åtgärda denna fråga i maj 2009. Plåstret installeras automatiskt om spelet laddas ner med en internet-anslutning. Den finns också på Relic News hemsida.

Start-Up fel

Felaktig installation av "Dawn of War 2" kommer att orsaka spel nystartade fel. Detta orsakas oftast av inaktuella drivrutinerna till grafikkortet kort eller ett fel i Windows Live-konto som används för att skapa en spelprofilen. Grafikkortet bör vara låg till medelhög om du upplever uppstartsproblem efter ominstallation spelet. Grafikkortet ska också ha de senaste drivrutinerna installerade. Kontrollera Microsofts supportwebbplats för specifika videodrivrutinsuppdateringar.

Online spel Spela

Spelare kan ibland vara ansluten till servrar utanför landet, vilket kan öka spelet fördröjning. Spelet har programvara som är tänkt att matcha en spelare med servern anses bäst för sin anslutningshastighet, men det kommer att ibland placera honom på en tätbefolkade server med fördröjning frågor. Användare kan rösta för att tillfälligt ta bort andra spelare från online-spelet som har tekniska problem.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com