Magento Ladda Security fel

March 16

Magento, en e-handelsplattform, som används av mer än 100.000 online-återförsäljare, enligt bolagets hemsida. Magento fungerar som ett content management system och tillåter handlarna att lägga till och redigera produktinformationen, inklusive bilder. I vissa sällsynta fall, särskilt med äldre Magento utgåvor, kan lägga till bilder utlösa en "Ladda Security Error".

Ladda upp Security fel

Varje produktsida i Magento har en möjlighet att lägga till bilder. Ett verktyg kan du välja en bild från din dator och ladda upp den till servern, redo att användas i Magento gränssnittet. Den "Ladda Security Error" uppstår när det finns ett problem med Bildöverförare. Felmeddelandet visas i en röd ruta som innehåller en knapp möjlighet att ta bort bilden.

Lösning

I de flesta fall är Magento "Ladda Security Error" en URL problem. Konfigurationsinställningarna för både "Base URL" och "Base URL-länk" bör vara antingen "http: // & quot; eller" https: // & quot ;. Om de två inte stämmer överens, uppstår ett problem. Rätta webbadresser för att matcha för att lösa problemet. I vissa fall, att välja "Nej" för "Använd säkra webbadresser i Admin" som finns i konfigurationsalternativ bort felet.

servrar

Om du bygga en webbplats på en testserver och sedan flytta dina filer och installation till en ny server, kan saker går fel. I synnerhet, webbadresser och domännamn måste ändras för att återspegla den nya platsen. Om du inte ändrar informationen i kontrollpanelen, kan det utlösa säkerhets fel.

uppgraderingar

Vid tidpunkten för offentliggörandet, är den senaste versionen av Magento 1.6.2.0, görs tillgängliga i januari 2012. Magento lägger till nya versioner av Magento med oregelbundna mellanrum. Ibland erbjuder företaget patchar och säkerhetsuppdateringar för gratis nedladdning. Se till att du är uppdaterad om alla dessa versioner för att undvika framtida fel säkerhets.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com