Hur gör jag Shop Online för brittiska objekt?

March 17

Hur gör jag Shop Online för brittiska objekt?


De flesta brittiska butiker har nu en online-närvaro, men vissa kan inte levereras till andra länder. Storbritannien priser är inklusive moms, som betalas till den brittiska regeringen, men du kan också vara ansvarig för tull skatt på varor som förs in ditt land.

säker Shopping

Som ni kanske känner till butikerna, kan deras rykte inte vara självklart när de köper från dem. Leta efter säker server tecken, som är ett hänglås, eller se om webbadress ändras från "http: //" till "https: //" när du anger ett säkert område, såsom en varukorg. Med hjälp av ett kreditkort ger dig extra skydd, som i många fall ditt kreditkortsföretag kan agera för att återbetala pengar för olämpliga varor för dig. De flesta brittiska butiken webbadresser slutar i ".se", men några är ".com" domäner.

Skatt och tullar som ska betalas

Butiker inkluderar alltid skatt i det annonserade priset. Detta kan betalas till den brittiska serviceintäkter med en hastighet av 17,5 procent för de flesta varor, som av 2010. Tull i ditt land kan ha begränsningar för typ eller kvantitet av varor som importeras. Den Customs and Border Protection i USA tillåter de flesta personliga inköp genom utan belopp som ska betalas.

leverans~~POS=TRUNC

För vissa brittiska webbplatser som har amerikanska motsvarigheter, som Amazon, begränsningar leverans gäller vissa typer av varor. Mindre specialiserade företag kan ha ett bredare leveransområde. Det enda sättet att kontrollera om en affär kan leverera till ditt område är att titta under deras leveransmottagare sida innan spendera tid att välja dina inköp.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com