Så här ändrar Shipping Methods på Amazon

May 3

Så här ändrar Shipping Methods på Amazon


Shopping på nätet har ökat i popularitet under de senaste åren. Även online shopping är fortfarande populär, en av de största klagomålen flesta människor har Avser sjöfarten. Att ha förmågan att välja leveransmetod, viktigt för många, kan betyda skillnaden mellan att ta emot ett objekt snabbt och med det ta flera veckor att komma fram. En populär webbplats för att göra inköp på inkluderar Amazon. På denna sida köparen kan välja mellan tre olika transportmetoder när de släpper sin ordning.

Instruktioner

1 Logga in på ditt konto på Amazon och göra önskad köp. Fortsätt till kassan.

2 Välj den adress som köpet ska sända till. Du kommer då automatiskt till leveransalternativ.

3 Välj mellan standard sjöfart, två-dag sjöfarten eller över natten leverans under detta steg. När din beställning har gått in i leveransprocessen, kan den inte ändras.

Tips

  • I händelse av att du gjort ditt köp från en privat Amazon säljare och vill ändra leveransmetod, e-posta dem och förklara situationen. Om de ännu inte har skickat din post, kommer de ofta överens om att låta dig annullera din beställning och ordna med rätt leveransmetod som valts.
  • Kunder och kundservice kan inte ändra order som Ship av Amazon detta tillstånd sjöfart snart i status.
  • Om din beställning har behandlats, kan du inte ändra leveransmetod.
  • Se till att använda rätt leveransadress. Annars paketet kommer tillbaka till Amazon och du kommer att behöva ordna med rätt adress.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com