Hur man hittar en mall att skriva en biografi

May 14

Hur man hittar en mall att skriva en biografi


Vare sig det är för en hemuppgift eller för skojs skull, skriva en biografi är ett underbart sätt att utforska någons förflutna. Biografier är också ett bra sätt att visa arbetsgivare som du är och vad du har åstadkommit under årens lopp. Biografi mallar gör det lättare att skriva en eftersom det delas upp i sektioner så att du kan organisera dina tankar och idéer. Detta är viktigt för alla som vill skriva en biografi.

Instruktioner

Hur man hittar en mall att skriva en biografi

1 Bestäm vilken typ av biografi du kommer att skriva. Det finns två typer av biografier - en som handlar i första hand med företag och en som beskriver någons liv från födseln till fram eller till döden.

2 Gå till katalogen M (se Resurser nedan) och fylla i tomrummen för verksamheten biografi mall. Den här mallen är gratis och kommer att beskriva vem du är, vad din expertis, varför man ska bry sig om dig och hur man kontaktar dig.

3 Gå till Hur man skriver en Bio (se Resurser nedan) och välj det yrke som biografin kommer att beskriva. Detta är en betalkanal som kostar 49 dollar. Denna tjänst erbjuder 100 olika typer av karriär och yrke mallar.

4 Gå till Free Biografi Pages (se Resurser nedan) och välj stilen av mall du vill. Mallarna ger utrymme för att skriva födelsedatum, plats född och intressanta fakta. Det finns även utrymme för att infoga ett fotografi. Detta är en kostnadsfri tjänst.

5 Gå till Microsoft Office på nätet (se Resurser nedan) och ladda ner biografi presentation av rapporten. Se till att du har Microsoft PowerPoint eftersom detta är en PowerPoint-presentation.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com