Hur publicerar jag min tidning på Kindle?

March 5

Hur publicerar jag min tidning på Kindle?


Från och med dagen för offentliggörandet, är möjligheten att publicera tidningen tidskrifter till Amazon Kindle begränsad och för närvarande i beta-läge. Du kommer att behöva begära åtkomst till "Kindle Publishing för tidskrifter" beta-programmet och om det godkänns, ge din tidning innehåll i ett av följande XML-format: NIFT, XHTML och RSS2.0. Amazon uppskattar det tar tre till fyra veckor att lansera en ny publikation på Kindle butiken.

Instruktioner

1 Gå till Kindle Publishing för Bloggar webbplats (kindlepublishing.amazon.com). I den blå delen, i avsnittet "Publicera dina bloggar på Kindle", klicka på "Lägg till din tidskrift eller tidning till Kindle" textlänk.

2 Klicka på "Begär att bli en beta Publisher" -knappen.

3 Ange nödvändig information på nästa sida, inklusive din publikation titel, typ, språk, webbadress och publikationens aktuella cirkulation. Du måste också fylla i kontaktinformationen.

4 Klicka på knappen "Skicka" när du är klar. Amazon kommer att kontakta för att informera dig om din publikation godkänns eller förkastas för betaprogrammet. Om du inte accepteras omedelbart, kan du vara berättigad när programmet är ur sin beta fas.

5 Gör din tidning publikation tillgänglig i en av de tre kompatibla XML-flöde format: NIFT, XHTML eller RSS2.0. Du bör bestämma vilket format som fungerar bäst för din publikation. Du ska bara fylla i det här steget om antagen till betaprogrammet. Amazon kommer att skicka ett e-postmeddelande med instruktioner om hur du får din tidning publiceras som en Kindle tidskrift.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com