Hur man blir en AOL kund

June 15

Hur man blir en AOL kund


Medlemmar av America Online, känd som AOL, får flera funktioner när de anmäler sig till en serviceplan, som omfattar Internet programvara, McAfee Security och teknisk support. Ett online-konto kommer med upp till sju AOL-namn som kan användas för e-post, AOL Instant Messenger (AIM) eller andra AOL tjänster. Kunderna har också tillgång till premiuminnehåll och kan få abonnemang som kommer att påskynda utvecklingen av sin dator, lagrar personlig information eller säkerhetskopiera viktiga filer.

Instruktioner

Nuvarande Internetanvändare

1 Besök Gå AOL webbplats. Granska information om planer, fördelar och premiuminnehåll som är tillgängligt för medlemmar. Om du inte har tillgång till Internet på datorn som du tänker installera AOL kan du besöka deras webbplats från en annan dator för att registrera dig.

2 Klicka på "Välj din plan nu." Tänk på att AOL Security Suite endast kommer att köras på Windows XP och Windows 2000.

3 Klicka på "Registrera dig nu!" knappen bredvid den plan som passar dina behov. Planer finns för uppringd och hög hastighet användare genom att klicka på flikarna högst upp på sidan. Om du redan har ett AOL e-postadress finns en länk längst ner på sidan så att du kan välja en plan för ditt befintliga konto. Klicka på länken och följ anvisningarna på skärmen.

4 Slutföra "Kontaktuppgifter" formuläret och klicka på "Fortsätt." Kontaktformuläret frågar efter ditt namn, adress, telefonnummer och befintliga e-postkonto.

5 Skriv in AOL e-postanvändare namn du vill använda. Namnet kommer att kontrolleras för att avgöra om det är tillgängligt. Om det inte är tillgängligt, kommer alternativ föreslås. Du behöver inte välja ett av alternativen. Du kan skriva in ett annat användarnamn för att kontrollera dess tillgänglighet och upprepa processen tills du får ett användarnamn du är nöjd med.

6 Slutföra registreringsprocessen genom att ange faktureringsuppgifter och bekräftar din avsikt att prenumerera på AOL månatliga tjänster. Du måste acceptera AOL medlemsavtal. Dina tjänster kommer att vara aktiv när kreditkortsbetalning är klar.

7 Ladda ner den senaste AOL tillgång programvara. Om du inte besöker webbplatsen från din dator, spara programmet på en flash-enhet eller bränna den till CD för installation på din dator. När du har sparat sätter i flashminnet eller CD i datorn och följ anvisningarna på skärmen för att slutföra inrättas.

Tips

  • Om AOL har tidigare installerat på datorn kan det vara möjligt att installera den tidigare versionen genom att visa dina datorer dolda filer och mappar.
  • AOL CD är inte längre tillgänglig och om det behövs måste du skapa din egen.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com