Hur säljer jag Banners?

June 16

Hur säljer jag Banners?


Om du äger en blogg eller hemsida, du vet hur mycket hårt arbete och tid går till att upprätthålla din webbplats. Så varför inte du får betalt för det? Säljer bannerannonser på din webbplats kan ta in lite extra inkomst och belöna dig för ditt hårda arbete.

Annonsera

Du måste låta folk veta att du erbjuder annonsutrymme på din webbplats. Sätt upp platshållarbilder som läser "Your Ad Here" eller "Utrymme för försäljning" i den exakta platsen att banderollen visas.

bestämma priser

Bestäm hur mycket du vill ta betalt för en annons för att köra på din webbplats. Kommer banderoller stanna online baseras på antalet klick, visningar eller tid? Det är också en bra idé att räkna ut hur mycket trafik din webbplats blir och den demografiska att det lockar. Detta kommer att hjälpa dig att ta ut högre priser.

acceptera betalning

För att få pengar du behöver för att inrätta en online-betaltjänst som PayPal, Moneybookers eller AlertPay. När du har ett konto, kan annonsörer skicka pengar direkt till dig. Efter det är allt du behöver göra hålla sajten uppdaterad och hänga med vem som betalar dig.

alternativ hantering

Om hela denna process verkar alltför mycket besvär, kommer många företag att hantera bannerannonsering processen för dig. Allt du behöver göra är att sätta sin kod på din webbplats och de kommer att hitta annonsörer, hantera pengar och betala vad du tjänar. Detta är en mycket enklare process och kan ibland bli ännu mer lönsamt än att göra det själv.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com